Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Συνέδριο για την κλιματική αλλαγή στις 19/01

Υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ) διοργανώνει συνέδριο με θέμα «Κλιματική αλλαγή, Επιστήμη, Πολιτεία και Πολίτες» το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Σοφοκλή Βενιζέλου 114 και Κουντουριώτου) από τις 09:00 έως τις 16:00μμ.

afisaklimatikhallaghgewteeNew

0
0

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναδειχθούν τεκμηριωμένες επιστημονικά προτάσεις για αξιοποίησή τους από την πολιτεία και την τοπική αυτοδιοίκηση, όσον αφορά τη μείωση της ρύπανσης και την πρόληψη και διαχείριση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Θα μιλήσουν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Δήμαρχοι δήμων Αττικής, ακαδημαϊκοί, ειδικοί επιστήμονες, στελέχη τραπεζών, εκπρόσωποι Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Συμμετέχουν και παρέχουν στήριξη η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Ηλιούπολης, ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Τράπεζα της Ελλάδος, η Greenpeace, η WWF, η ΔιαΝέοσις, οι Φίλοι της Φύσης, και οι Συνεργάτες Πόλης.

Επιπλέον, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των νέων πάνω σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής, το ΓΕΩΤΕΕ διοργανώνει τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 από τις 09:00 έως τις 13:00, στον ίδιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου της Ηλιούπολης, βιωματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για μαθητές Γυμνασίου.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία