BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Τα ΒορΟινά κατακτούν την πρωτεύουσα

Τα ΒορΟινά, η εκδήλωση γευσιγνωσίας της Ένωσης Οινοπαραγωγών Βορείου Ελλάδος, κατηφορίζουν στην Αθήνα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια (Σύνταγμα, αίθουσα Grand Ballroom), για την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση με το κοινό που θέλει να ενημερωθεί για την εξέλιξη του επώνυμου ποιοτικού οίνου από τα δημοφιλή οινοποιεία Βορείου Ελλάδος. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

avoroinaglasseskontino

5
0

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την ευρεία γκάμα κρασιών, από τα φρέσκα λευκά και ροζέ της νέας σοδειάς του 2018 έως επιλεγμένα πεπαλαιωμένα και πειραματικά των οινοπαραγωγών που συμμετέχουν. Μεταξύ αυτών, αφρώδεις και ημιαφρώδεις οίνους, γλυκείς και αποστάγματα απλά και πεπαλαιωμένα.

Ώρες λειτουργίας:

12:00 - 15:00μμ για επαγγελματίες > είσοδος: δωρεάν με επαγγελματική κάρτα | προεγγραφή στο www.voroina.gr

15:00 - 20:00μμ για το οινόφιλο κοινό > είσοδος: 8 ευρώ | με προεγγραφή στο www.voroina.gr, 5 ευρώ

Παράλληλες εκδηλώσεις

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου > Finger food and wine από τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση και wine open bar με κρασί παραγωγών της ένωσης Οίνοι Βορείου Ελλάδος, στις 19:30μμ στο νέο χώρο του Fuga, το Casa Jaguar (Κόκκαλη 1, Αθήνα - εντός του κήπου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών)
Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ
Πληροφορίες – κρατήσεις: τηλ. 210 36 45 777, email: info@smart-ideas.gr



Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου > Cooking class για Wine Party με τη σεφ Ντίνα Νικολάου, στις 19:00μμ στον τρίτο όροφο του Yoleni’s Flagship store (Σόλωνος 9, Κολωνάκι)
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ
Πληροφορίες – κρατήσεις στο email: info@smart-ideas.gr



Σάββατο 2 Φεβρουαρίου > ΒορΟινά Brunch - Pairing & Sharing Cooking Class στις 12:30 στο School of Gastronomy Δειπνοσοφιστήριον (Βασιλίσσης Όλγας 6 - απέναντι από το Ζάππειο)
Κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ
Πληροφορίες – κρατήσεις στο τηλ. 210 36 45 777 και το email: info@smart-ideas.gr



Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:45πμ > Στο διαδραστικό workshop «Terroir και Τυπικότητα στο Cabernet Sauvignon της Βόρειας Ελλάδας», ο Γιάννης Καρακάσης Master of Wine εξερευνά μαζί με τους συμμετέχοντες την τυπικότητα της ποικιλίας Cabernet Sauvignon που δίνει το κρασί Bordeaux, στα terroir της, από το Μέτσοβο και την Κρανιά Ολύμπου, στις Πλαγιές του Μελίτωνα, στο Άγιο Όρος και το Παγγαίo. Στην Ελλάδα πρωτοφυτεύθηκε στο Μέτσοβο το 1958, για να ακολουθήσουν το Άγιο Όρος και οι Πλαγιές Μελίτωνα στη Χαλκιδική και να διαδοθεί στη συνέχεια σε όλη τη χώρα.
Χώρος: Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια, αίθουσα Golden Room
Κόστος συμμετοχής: 35 ευρώ
Κρατήσεις μέχρι την Τετάρτη 30/1/2019 στο τηλ: 2310 281 617 – ώρες: 10:00-15:00μμ

Τρόπος πληρωμής: με τραπεζική κατάθεση στην ΕΝΟΑΒΕ ΑΕ:

Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ: GR8501722020005202014279954, Λογαριασμός: 5202014279954

ή Alpha Bank, IBAN: GR9101407410741002002000210, Λογαριασμός: 741002002000210

ή Εθνική, IBAN: GR1001102100000021020675522, Λογαριασμός: 21020675522

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία