BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Η Ελβετία προετοιμάζεται για Συνέδριο και Γιορτή Οινοποιών

Στην πρώτη τους κοινή επίσκεψη, ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Οργανισμού Αμπέλου και Οίνου (OIV) Pau Roca, η Πρόεδρος του Οργανισμού Regina Vanderlinde και ο βοηθός του Γενικού Διευθυντή Yann Juban βρέθηκαν στην Ελβετία για να συζητήσουν λεπτομέρειες της διοργάνωσης του 42ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αμπέλου και Οίνου που θα διεξαχθεί στη Γενεύη από τις 15 μέχρι τις 19 Ιουλίου 2019.

afetedesvigneronsjuilletaoutvevey

8
0

Ο Γενικός Διευθυντής και η Πρόεδρος είχαν συναντήσεις εργασίας για να σημάνουν την έναρξη της διοικητικής, υλικοτεχνικής του προετοιμασίας και προκειμένου να επισκεφθούν το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Γενεύης (CICG), που θα φιλοξενήσει τους συνέδρους που θα παρευρεθούν.

Τους καλωσόρισε η Ελβετική Οργανωτική Επιτροπή, την οποία αποτελούσαν η Πρόεδρος Simone de Montmollin, o αντιπρόεδρος Dominique Maigree, ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής François Murisier και ο επικεφαλής της Ελβετικής Αντιπροσωπείας του Διεθνούς Οργανισμού Αμπέλου και Οίνου Pierre Schauenberg.

στη φωτο από αριστερά προς δεξιά: François Murisier, Pierre Schauenberg, Simone de Montmollin, Pau Roca, Regina Vanderlinde, Yann Juban


Σε ό,τι αφορά τη θεματολογία, το Συνέδριο θα θίξει θέματα σχετικά με τη βιωσιμότητα γύρω από τον άξονα ‘Παράδοση και καινοτομία: προσδοκίες στο περιβαλλοντικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο’.

Οι περιλήψεις των επιστημονικών εισηγήσεων πρέπει να υποβληθούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Συνεδρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου 2019.



Οι εγγραφές στο Συνέδριο έχουν ξεκινήσει στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης εδώ και εισιτήρια σε χαμηλότερη τιμή θα είναι διαθέσιμα έως τις 23 Απριλίου 2019.

Oι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν και στη μοναδική Γιορτή (Fête des Vignerons) που επιμελείται η Ένωση Οινοποιών (Confrérie des Vignerons) το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιουλίου 2019. Αποτελεί αφορμή για να τιμηθούν οι αμπελουργικές παραδόσεις αιώνων μιας ολόκληρης περιοχής που αναγνωρίζονται από την Unesco ως μέρος της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς και γίνεται μια φορά κάθε 30 χρόνια στη Vevey, πόλη στην καρδιά των αμπελώνων Lavaux στο καντόνι Vaud με διάρκεια από τις 18 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2019.

Όσοι εγγραφούν για το Συνέδριο δικαιούνται έκπτωση 40-50% στο εισιτήριο της συγκεκριμένης απογευματινής εκδήλωσης. Εξαιτίας περιορισμένης χωρητικότητας, συστήνεται η δήλωση συμμετοχής να συμπληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Στο αντίτιμο εισόδου περιλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς από Γενεύη προς Vevey και πίσω.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία