BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Συζήτηση σχετικά με ευκαιρίες και προκλήσεις για την ελληνική βιομηχανία

Εκδήλωση με θέμα: «Ευκαιρίες και προκλήσεις για την ελληνική βιομηχανία στην εποχή του Industry 4.0» διοργανώνουν από κοινού, η Ελληνική Παραγωγή – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη, το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00μμ στο Αµφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138).

aellhnikhbiomhxaniaeukairiesproklhseis

5
0

 Πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιομηχανίας – EU Industry 2019». Θα συζητηθούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εγχώρια βιομηχανία και οι κατευθύνσεις για την ενίσχυση της διεθνούς ανταγωνιστικότητάς της.

Θα δοθεί εισαγωγική διάλεξη από τον Καθηγητή κ. Christoph Roser, µε θέµα: «Ιστορική εξέλιξη της Βιοµηχανίας, Προκλήσεις για το μέλλον» ενώ θα παρέμβουν σχετικά ο κ. Gwenolé Cozigou, ∆ιευθυντής Industrial Transformation and Advanced Value Chains της DG Grow  - Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η κα Τέα Αντωνίου Διευθύνουσα Σύµβουλος της εταιρείας ANTOPACK, ο Καθηγητής Νίκος Βέττας Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ και Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Καθηγητής του ΕΜΠ Γιάννης Καλογήρου, η κα Άννυ Ποδηµατά σύµβουλος ευρωπαϊκών θεμάτων της Ελληνικής Παραγωγής και ο κ. ∆ηµήτρης Χανής Διευθύνων Σύµβουλος του Οµίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, µέλος της LafargeHolcim.

Θα συντονίζει η δηµοσιογράφος κα Σοφία ∆ήµτσα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία