Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Συζήτηση σχετικά με ευκαιρίες και προκλήσεις για την ελληνική βιομηχανία

Εκδήλωση με θέμα: «Ευκαιρίες και προκλήσεις για την ελληνική βιομηχανία στην εποχή του Industry 4.0» διοργανώνουν από κοινού, η Ελληνική Παραγωγή – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη, το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00μμ στο Αµφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138).

aellhnikhbiomhxaniaeukairiesproklhseis

33
0

 Πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιομηχανίας – EU Industry 2019». Θα συζητηθούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εγχώρια βιομηχανία και οι κατευθύνσεις για την ενίσχυση της διεθνούς ανταγωνιστικότητάς της.

Θα δοθεί εισαγωγική διάλεξη από τον Καθηγητή κ. Christoph Roser, µε θέµα: «Ιστορική εξέλιξη της Βιοµηχανίας, Προκλήσεις για το μέλλον» ενώ θα παρέμβουν σχετικά ο κ. Gwenolé Cozigou, ∆ιευθυντής Industrial Transformation and Advanced Value Chains της DG Grow  - Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η κα Τέα Αντωνίου Διευθύνουσα Σύµβουλος της εταιρείας ANTOPACK, ο Καθηγητής Νίκος Βέττας Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ και Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Καθηγητής του ΕΜΠ Γιάννης Καλογήρου, η κα Άννυ Ποδηµατά σύµβουλος ευρωπαϊκών θεμάτων της Ελληνικής Παραγωγής και ο κ. ∆ηµήτρης Χανής Διευθύνων Σύµβουλος του Οµίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, µέλος της LafargeHolcim.

Θα συντονίζει η δηµοσιογράφος κα Σοφία ∆ήµτσα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία