BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Φρέσκα, κατεψυγμένα και αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά στην Agroland

Στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στις 22-24 Νοεμβρίου 2019 η Εξειδικευμένη Έκθεση Λαχανικών, Φρούτων και Αρωματικών Φυτών “fresh, frozen and dried”, Agroland για επαγγελματίες.

agroland2019freshfrozendried

49
0

H Εταιρεία 3ΕΚ, που διοργανώνει τις Εκθέσεις Syskevasia, Plastica, Chem & HealthLab, με 33 έτη εμπειρίας φιλοδοξεί να προσελκύσει 150 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε τουλάχιστον 6.000τμ επιφάνειας, και να τραβήξει το ενδιαφέρον 8.000 επισκεπτών.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις όπως συνέδρια, ημερίδες και ομιλίες από διάφορους φορείς/υποστηρικτές της έκθεσης.

Στόχος είναι η Agroland να διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και να αποτελέσει σημείο συνάντησης των σημαντικότερων παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα για την ανάδειξη, προβολή και προώθηση προϊόντων όπως φρούτα, λαχανικά, αρωματικά φυτά/βότανα, παρασκευάσματα, ξηροί καρποί, αποξηραμένα, βιολογικά και προϊόντα θρέψης και προστασίας, φυτώρια, γεωργικό εξοπλισμό και αγροεφόδια, είδη συσκευασίας και συντήρησης και εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Η Agroland με το μότο ‘μία νέα Πρόταση, μία νέα Ευκαιρία’ θα συμβάλει στην πραγματοποίηση επαφών των εκθετών με τον δευτερογενή και τριτογενή τομέα από την ελληνική επικράτεια και επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού. Προγραμματίζεται να γίνει προσέγγιση 30 ξένων αγοραστών (hosted buyers) με σκοπό τη σύναψη συνεργασιών με τους εξαγωγικούς εκθέτες.

Απευθύνεται σε  όσους δραστηριοποιούνται στους κλάδους των μεταποιητικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, φαρμάκων, καλλυντικών, σε κεντρικές λαχαναγορές και λαϊκές αγορές, σε super και mini market, σε οπωροπωλεία, σε καλλιεργητές/αγρότες, σε καταστήματα γεωργικών ειδών, σε καταστήματα/αγορές ξηρών καρπών και βιολογικών προϊόντων, σε τυποποιητήρια/συσκευαστήρια, κ.ά.

Aπό επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας θα αναχωρήσουν πούλμαν αποκλειστικά για την έκθεση ώστε να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες από την περιφέρεια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία