BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Έκθεση κρητικού οίνου στα Χανιά 16-17 Φεβρουαρίου

Το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης - Wines of Crete, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και του Δήμου Πλατανιά, προσκαλεί στην 12η έκθεση κρητικού οίνου, ΟιΝοτικά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου (από τις 12:00πμ μέχρι τις 21:00μμ) και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου (από τις 12πμ μέχρι τις 20:00μμ) τόσο για επαγγελματίες (δωρεάν είσοδος) όσο και για οινόφιλους (αντίτιμο εισόδου: εφτά ευρώ) στο ξενοδοχείο Minoa Palace Resort στον Πλατανιά.

achaniaektheshOINOTIKAFEV19

8
0

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν νέες και παλαιότερες εσοδείες από 33 οινοποιεία, να συνομιλήσουν με τους οινοποιούς και να συμμετέχουν σε σεμινάρια γευσιγνωσίας.

Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων:

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Δύο workshops με εισηγητή τον sommelier Γιώργο Λούκα, από την Genius in Gastronomy, φορέα Πιστοποίησης Επαγγελματιών και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Staregister και μέλος του International Personnel Certification Association, IPC

> 12:30 - 14:30μμ
«Πώς αναδεικνύονται οι κρητικές ποικιλίες μέσα σε εξειδικευμένα ποτήρια Riedel»
Κόστος συμμετοχής: οχτώ ευρώ

> 17:30 - 19:30μμ
«Κρητικά κρασιά και CRAND CRU σοκολάτες (VALRHONA)»
Κόστος συμμετοχής: οχτώ ευρώ

Παροτρύνονται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στο astirakakiwoc@gmail.com για να λάβουν οδηγίες για την πληρωμή του αντίτιμου συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων διοργανώνονται δύο δωρεάν δρομολόγια από και προς την έκθεση με mini bus της Kyriakakis travel (Γιάνναρη Χατζημιχάλη 78) στις 16:30μμ προς Minoa Palace και επιστροφή στα Χανιά στις 20:30μμ.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Παράλληλες εκδηλώσεις:

> 10:00 – 12:00πμ

Σεμινάριο με θέμα: «Οίνοι με μειωμένη ή μηδενική προσθήκη θειώδους. Enartis Zenith®: ανασκόπηση μετά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του στην τρυγική σταθεροποίηση».

Θα συντονίζει εκπρόσωπος της Άστρον Χημικά Α.Ε. και ομιλήτρια θα είναι η Barbara Scotti, Διευθύντρια εξειδικευμένου μάρκετινγκ στην Enartis, μέλος της Esseco SRL

Οι ενδιαφερόμενοι λόγω περιορισμένων θέσεων καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση: https://goo.gl/D8tVQr

> 17:30 - 18:30

Σεμινάριο με θέμα: «Τα ελαττώματα στο κρασί και πώς τα αναγνωρίζουμε» με εισηγητές τους οινοχόους Υρώ Κολιακουδάκη και Γρηγόρη Ράππο.

Δήλωση συμμετοχής στο astirakakiwoc@gmail.com. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων θα γίνουν δύο δρομολόγια από και προς το ξενοδοχείο Minoa Palace με mini bus της Kyriakakis travel (Γιάνναρη Χατζημιχάλη 78), με μεταφορά στην έκθεση στις 12:30μμ και επιστροφή στα Χανιά στις 19:30μμ

Περισσότερες πληροφορίες: Δίκτυο Οινοποιών Νομού Ρεθύμνου και Χανίων Κρήτης
τηλ: +30 690 6064 583 / email: chania@winesofcrete.gr
www.winesofcrete.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία