BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Η Compo Expert από το λίπασμα στο τρόφιμο

Πριν τρία χρόνια, ο μητρικός Οργανισμός COMPO EXPERT Group στη Γερμανία, έλαβε μια σημαντική απόφαση για την κατεύθυνση που θα έχει τα επόμενα χρόνια. Κι αυτή έχει να κάνει με το πέρασμα από την στενή έννοια του λιπάσματος, σε μία ευρύτερη, η οποία θεωρεί τη θρέψη φυτών ένα σημαντικό και αναπόσπαστο συντελεστή της Αλυσίδας Παραγωγής Ποιοτικών Αγροτικών Προϊόντων.

compo-new-3

Agronews

33
0

Με βάση την παραπάνω απόφαση/δέσμευση, η COMPO EXPERT Ελλάς τα τελευταία τρία χρόνια, έχει περάσει στην εκπόνηση Ειδικών Προγραμμάτων, με σκοπό να επιφέρει μέσω ολοκληρωμένων και εστιασμένων προγραμμάτων θρέψης, σημαντικές λύσεις βελτίωσης τόσο στις διάφορες καλλιέργειες όσο και στα τελικά αγροτικά προϊόντα.

Τα προγράμματα αυτά είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ επιλεγμένων παραγωγών (εφαρμογή ορθών καλλιεργητικών πρακτικών), Γεωτεχνικών Επιστημόνων και ειδικών της COMPO EXPERT Ελλάς, με στόχο τη σύνδεση του τελικού Αγροτικού Προϊόντος με την Αγορά (Βιομηχανία). Τα αποτελέσματα αυτά θα παρουσιαστούν σε μία ξεχωριστή εκδήλωση με τίτλο: «COMPO EXPERT Ελλάς: GAME CHANGERS – Από το λίπασμα στο Τρόφιμο», που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (αίθουσα Σταύρος Τορνές στο λιμάνι) την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 και ώρα 17:00- 20:30μμ.

Στην εκδήλωση αυτή, θα φιλοξενηθούν εκτός από τους πρωταγωνιστές 10 Προγραμμάτων ανά την Ελλάδα, (Παραγωγούς, Γεωπόνους, Ανθρώπους της COMPO EXPERT Ελλάς) και δύο εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο του Αγροτικού Προϊόντος-Τροφίμου.

Ο  κ. Παναγιώτης Χαμακιώτης, Regional Director EMEA του COMPO EXPERT Group που θα παρουσιάσει το θέμα: «Οι προκλήσεις της Σύγχρονης Γεωργίας στην Αλυσίδα του Αγροτικού Προϊόντος».

Και ο κ. Άρης Κεφαλογιάννης, Ιδρυτής και Αντιπρόεδρος του Ομίλου GAEA PRODUCTS, ο οποίος και θα αναπτύξει το θέμα: «Ελληνικά Ποιοτικά Αγροτικά Τρόφιμα: Ο δρόμος προς τις αγορές του κόσμου», όπου θα μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες της GAEA στις διεθνείς αγορές.



Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία