BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Τα μυστικά των μονοποικιλιακών Sauvignon Blanc

Η επόμενη συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI ’96 που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου ώρα 20:00μμ στο The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη) θα είναι αφιερωμένη στα μονοποικιλιακά Sauvignon Blanc. Η βραδιά θα ξεκινήσει με εμπεριστατωμένη εισήγηση από τη χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα. Μαζί της θα είναι ο οινολόγος και οινοποιός Βαγγέλης Γεροβασιλείου από το Κτήμα Γεροβασιλείου.

asauviblankekdhtheskh5

0
0

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα επιχειρηθεί να δοθούν απαντήσεις στα θέματα των φυτεύσεων του Sauvignon Blanc στην Ελλάδα και τα διαφορετικά στυλ των κρασιών του.

Το Sauvignon Blanc είναι ένα έξοχο λευκό σταφύλι με εκπληκτικό ποικιλιακό χαρακτήρα. Αναγνωρίζεται εύκολα από το διαπεραστικό του άρωμα φρέσκων εξωτικών φρούτων, εσπεριδοειδών, βοτάνων και χορταριού, με μεστή γεύση οξύτητας.

Θα ακολουθήσει τυφλή γευστική δοκιμή κρασιών.


Λίγα λόγια για το Wine Club THESSALONIKI ’96

Το Wine Club THESSALONIKI ’96, μια από τις παλαιότερες Λέσχες Φίλων του Κρασιού στην Ελλάδα, διανύει την 23η χρονιά λειτουργίας του. Συνδυάζοντας τη συνέπεια μέσα στον χρόνο και τη σωστή οινική εκπαίδευση από επιστήμονες με τη φιλική ατμόσφαιρα, ικανοποιεί τις αναζητήσεις των οινόφιλων της Θεσσαλονίκης που συναντώνται μηνιαίως (9 συναντήσεις τον χρόνο) για παρουσιάσεις και γευστικές δοκιμές κρασιών και αποσταγμάτων.

τηλ: 2310 888 311 / email: info@wineplus.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία