BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Εφοδιαστική αλυσίδα και διοίκηση στον αγροδιατροφικό τομέα

Στο επίκεντρο ενημερωτικής εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν το Perrotis College και το Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Κατερίνη) του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου, ώρα 14:30μμ στην αίθουσα Seth Frank της Σπουδαστικής Εστίας «Αλίκη Περρωτή» θα βρεθούν οι σύγχρονες πρακτικές διοίκησης εφοδιαστικής αλυσίδας στον αγροδιατροφικό τομέα.

alikiperrothexw

12
0

Την εκδήλωση θα ανοίξουν (ώρα 15:00μμ) ο δρ. A. Τσαυτάρης, ακαδημαϊκός διευθυντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος, Perrotis College και ο δρ. X. Κεραμυδάς, καθηγητής Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού, TEI Κεντρικής Μακεδονίας.

Εισαγωγή στο θέμα (στις 15:15μμ) από τον δρ. Βλάχο, πρόεδρο Ελληνικής Εταιρείας Logistics Βορείου Ελλάδας και καθηγητή ΑΠΘ. Ομιλητές θα είναι οι: δρ. Δ. Φωλίνας, ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, δρ. Θ. Καλλίτσης, Perrotis College και δρα. Σ. Δεσπούδη, Aston University.

Προγραμματισμένο διάλειμμα στις 16:20μμ. Τον λόγο θα λάβουν από τις 16:45μμ και μετά εκπρόσωποι επιχειρήσεων: ο Χ. Μουρτζιόπουλος, Μπάρμπα Στάθης ΑΕ-Perrotis College, ο Δ. Δάκος, AB Βασιλόπουλος και ο Γ. Μαργαρίτης, ΜΕΒΓΑΛ. Από τις 18:00μμ και μετά θα ακολουθήσει συζήτηση.

 

Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Μαρίνου Αντύπα 54, Τ.Θ. 60097, ΤΚ 57001, Θέρμη
τηλ: 2310 492 700
www.afs.edu.gr

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία