Το πρόγραμμα, όπως είχε διαμορφωθεί μέχρι τις 22 Απριλίου
09:00 – 10:00πμ > Εγγραφή
Έναρξη – Χαιρετισμοί
Συντονισμός: Δρ. Μηχ. Αθανάσιος Κελέμης, Γενικός Διευθυντής και μέλος ΔΣ του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου
10:00 – 10:10πμ > Μιχάλης Μαΐλλης, πρόεδρος Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου
10:10 – 10:20πμ > Βασίλης Γούναρης, Διευθύνων Σύμβουλος BASF EΛΛΑΣ ΑΒΕΕ και μέλος ΔΣ Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου
10:20 – 10:30πμ > Αλκιβιάδης Αλεξάνδρου, αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Αγροτική Τραπεζική, Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς
10:30 – 10:40πμ > Βασίλης Κόκκαλης, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
10:40 – 10:50πμ > Marc Bogdahn, επιτετραμμένος πρεσβείας Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας Γερμανίας
10:50 – 11:10πμ > Διάλειμμα - Καφές
Ομιλίες - Πάνελ συζήτησης
Συντονισμός: Νίκος Φιλιππίδης, δημοσιογράφος του ομίλου ΣΚΑΪ
11:10 - 11:20πμ > (έχει προσκληθεί) Γιάννης Βογιατζής, πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ)
11:20 – 11:30πμ > Ιωάννης Τρουπής, αντιπρόεδρος Ένωσης Οινοπαραγωγών αμπελώνα Πελοποννήσου
11:30 - 11:40πμ > Χρήστος Σταυρόπουλος, διευθυντής εμπορίου της Παναιγιαλείου Ένωσης Συνεταιρισμών
11:40 - 11:50πμ > δρ. Αντώνης Περδικάρης, συντονιστής Κλαδικής Ομάδας Εργασίας Τροφίμων του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου
Παρουσίαση κλαδικής ομάδας εργασίας τροφίμων – εκπόνηση εγχειριδίου εξαγωγών και πλατφόρμα εκπαίδευσης στον πρωτογενή τομέα
11:50 - 12:00πμ > Σταύρος Τσουρουκίδης, ανταποκριτής εφημερίδας Lebensmittel Zeitung
Απαιτήσεις και προϋποθέσεις της γερμανικής αγοράς για την εισαγωγή ελληνικών προϊόντων
12:00 – 12:10μμ > Χριστίνα Ηλιάδου, δικηγόρος και διευθύντρια Τμήματος Υπηρεσιών Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου
Νέα υπηρεσία του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου αναφορικά με το νέο νόμο για τη συσκευασία στη Γερμανία
12:10 - 12:20μμ > Marc Oliver Heilos, υπεύθυνος προμηθειών της κάβας BASF Weinkeller
12:20 - 12:30μμ > Συζήτηση
12:30 - 13:30μμ > Τέλος συνεδρίου
Θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα
Το πρόγραμμα σε ελληνικά και γερμανικά εδώ
Είσοδος ελεύθερη
Δήλωση συμμετοχής μέχρι 2 Μαΐου εδώ
Χορηγοί επικοινωνίας: περιοδικό Wine Trails, εφημερίδα Agrenda και agronews.gr