Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

"Ανοιχτές Πόρτες" στο Κτήμα Αβαντίς

Μια μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν για ακόμη μια φορά οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες», η οποία διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας και τα επισκέψιμα οινοποιεία – μέλη τους. Οι «Ανοιχτές Πόρτες» είναι η μεγαλύτερη ετήσια γιορτή για το κρασί και τα οινοποιεία.

avantis

101
0

Σε αυτή τη διοργάνωση που θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου 2019, θα συμμετέχει και το Κτήμα Αβαντίς με ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, mini σταφυλοθεραπεία προσώπου με Lenga Grape Spa, παιδικές δραστηριότητες, και προνομιακές τιμές στην αγορά κρασιών & καλλυντικών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 18.05.2019
  

11: 30 1η Ξενάγηση
12: 30 Γευστική Δοκιμή  ‘Ερυθρά Ευβοϊκά - Ερυθρά Σαντορινιά από τον Γιάννη Καρακάση MW  (απαιτείται τηλεφωνική κράτηση).
Πρόκειται για μια μοναδική γευστική δοκιμή κατά την οποία θα συζητηθεί το διαφορετικό terroir των περιοχών της Εύβοιας και της Σαντορίνης, ο τρόπος οινοποίησης και τα στυλ των κρασιών, από τον Master of Wine Γιάννη Καρακάση. 
 
12: 30 Παιδική δραστηριότητα: Ξενάγηση ειδικά σχεδιασμένη για τους μικρούς μας φίλους
(παιδάκια 5-10ετών).

14:00 2η Ξενάγηση   |  15:00 3η Ξενάγηση   |  17:00 4η Ξενάγηση
 

Κυριακή 19.5.2019

11: 30 1η  Ξενάγηση
12:30 Σεμινάριο – Γευστική Δοκιμή ‘Επιλογή των Βαρελιών Κτήμα Αβαντίς Collection 2017’ από τον Οινοδημοσιογράφο κο Σίμο Γεωργόπουλο (απαιτείται τηλεφωνική κράτηση).
Αυτή η σπάνια γευστική δοκιμή είναι πλέον καθιερωμένη στο Κτήμα Αβαντίς, πραγματοποιείται τα τελευταία 4 χρόνια στις Ανοιχτές Πόρτες παρουσία των Οινόφιλων που κλείνουν έγκαιρα την θέση τους, για να παρακολουθήσουν το τελικό Blend των βαρελιών του premium Collection από τον Οίνοδημοσιογράφο  Σίμο Γεωργόπουλο και τον Οινοποιό Απόστολο Μούντριχα. Μία εξειδικευμένη γευστική δοκιμή του πιο κορυφαίου μακράς εξέλιξης Syrah του κτήματος  που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
 
12: 30 Παιδική δραστηριότητα: Ξενάγηση ειδικά σχεδιασμένη για τους μικρούς μας φίλους
(παιδάκια 5-10ετών), διασκεδαστικό παιχνίδι, σπάσιμο σταφυλοπινιάτας και κατασκευές με φελλούς (παιδάκια 5-10 ετών)

14:00 2η Ξενάγηση    |   15:00 3η Ξενάγηση   |  17:00 4η Ξενάγηση

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία