BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Επανεκκίνηση ευρωπαϊκής σηροτροφίας στο Σουφλί

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τις Γιορτές Μεταξιού 2019 που είναι σε εξέλιξη διοργανώνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μετάξης «Η Χρυσαλλίδα», ημερίδα με θέμα «Η Ευρωπαϊκή σηροτροφία και το μέλλον της», το Σάββατο 13 Ιουλίου (ώρα 11:00πμ), στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο Σουφλί.

aergasthrioshrotrofiasouflihmeridsa

20
0

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας:


11:00πμ > Χαιρετισμοί φορέων της διοργάνωσης

11:15πμ  > Pr. Silvia Cappelloza, με θέμα ομιλίας: «Επανεκκίνηση της Σηροτροφίας στην Ευρώπη: Τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα;»
Ερευνητικό Κέντρο για τη Γεωργία και το Περιβάλλον, πρώην Ερευνητικό Συμβούλιο για τις Μέλισσες και τους Μεταξοσκώληκες, για Αγροτικά  θέματα και την Οικονομία (Research Centre for Agriculture and Environment, Former Honey Bee and Silkworms Research Council for Agricultural Research and Economics

11:45πμ > Ερωτήσεις

12:15μμ > Διάλειμμα

12:30μμ > Δρ. Σκαρλάτος Ντέντος, αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Βιολογίας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα ομιλίας: «Επανεκκίνηση της Σηροτροφίας στην Ευρώπη: Τι μας έφερε στη σημερινή κατάσταση;»

13:00μμ > Ερωτήσεις

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Μουσείο Μετάξης, στο τηλέφωνο 2554 023 700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, ώρες 10:00πμ-18:00μμ)
www.piop.gr

και στις διευθύνσεις

greeksilk.com

https://www.facebook.com/sullogosChrisalida

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία