BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

H λακκιώτικη ελιά στο Συμπόσιο Γαστρονομίας Σουλίου

Θεματικό άξονα τη λακκιώτικη ελιά και το ελαιόλαδο θα έχει φέτος το τρίτο Συμπόσιο Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου που διοργανώνεται το διήμερο 27-28 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του πρώην πρώτου Δημοτικού Σχολείου Θεσπρωτικού με τη συνεργασία του Δήμου Ζηρού, του Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού Συλλόγου πρ. Δήμου Θεσπρωτικού και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας.

aelialakkasouliousymposio

11
0

Kαλούνται οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων και οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο 3ο Συμπόσιο Γαστρονομίας για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής (όνομα και τηλέφωνο), μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο email: info@dimoszirou.gr ή στο τηλ. 2683 360 600.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα γίνει ένας άτυπος διαγωνισμός, όπου θα βραβευθούν οι τρεις καλύτερες προσπάθειες με κριτήριο τη σύνδεση του παρασκευάσματος με την ελιά και το ελαιόλαδο, την παρουσίαση και τη γεύση.

Για την καλύτερη προετοιμασία των λεπτομερειών του 3ου Συμποσίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση την Τρίτη 16 Ιουλίου, ώρα 9:00πμ σε αίθουσα του πέτρινου πρώην Δημοτικού Σχολείου Θεσπρωτικού.


Πηγή: ert.gr, topikifoni.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία