BACK TO
TOP
Παρουσιάσεις

Υψηλού επιπέδου οι εκθέσεις Syskevasia και Plastica 2018

Εταιρείες από τον ευρύτερο χώρο της συσκευασίας και των πλαστικών έδωσαν τον παρόν στις εκθέσεις Syskevasia 18 (16η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Logistics) και Plastica 18 (10η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών και Ανακύκλωσης) που έλαβαν χώρα στο Athens Metropolitan Expo, 12-15 Οκτωβρίου 2018, δείχνοντας τα προϊόντα, τις υπηρεσίες τους αλλά και τις νέες καινοτομίες.

syskevasia_2018

44
0

Συγκεκριμένα 17.000 επισκέπτες και 330 εκθέτες από όλη την Ελλάδα και από 15 χώρες του εξωτερικού συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία των εκθέσεων και στην αύξηση των προσδοκιών για την επόμενες εκθέσεις. Εταιρείες από τον ευρύτερο χώρο της συσκευασίας και των πλαστικών ήταν εκεί για να δείξουν τα προϊόντα τους, τις υπηρεσίες τους αλλά και τις νέες καινοτομίες σε όλους τους επισκέπτες που ήρθαν στις εκθέσεις και σαφώς ήταν περισσότεροι σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση.



Οι εκθέτες έμειναν ευχαριστημένοι όχι μόνο από την διοργάνωση της έκθεσης αλλά και από το επίπεδο των επισκεπτών που για ακόμη μία φορά όπως, οι ίδιοι μετέφεραν, ήρθαν επαγγελματίες που το ενδιαφέρον τους για τις εκθέσεις αυτές ήταν αρκετά υψηλό και σοβαρό και οι επισκέπτες ήταν περισσότεροι στοχευμένοι από κάθε άλλη φορά.

Σε επίπεδο διοργάνωσης, όπως αναφέρεται, προσφέθηκαν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τόσο στους εκθέτες όσο και στους επισκέπτες, όπως για παράδειγμα:

- το πρόγραμμα φιλοξενίας ξένων αγοραστών (hosted buyers), με κάλυψη έξοδων(αεροπορικά & διαμονής), όπου ήρθαν ξένοι επισκέπτες από διάφορες χώρες όπως Ισραήλ , Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρος κ.α. με σκοπό να συνάψουν επαγγελματικές σχέσεις με τις ελληνικές εταιρείες που εξάγουν. Τα ραντεβού κλειστήκαν μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα μας και πραγματοποιήθηκαν στα περίπτερα των εκθετών.

- Επίσης, στην είσοδο των εκθέσεων γινόταν ηλεκτρονική καταγραφή επισκεπτών καθώς και για πρώτη φορά στην ιστορία των εκθέσεων στην Ελλάδα δίνονταν αυτή τη δυνατότητα και στους εκθέτες να κάνουνε ηλεκτρονική καταγραφή επισκεπτών στα περίπτερά τους.



Στα πλαίσια των εκθέσεων και διότι η έκθεση Syskevasia έκλεισε τα 30 χρόνια προσφοράς στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο, βραβεύτηκαν σε ειδική τελετή που έγινε στο χώρο της έκθεσης τις εταιρείες που συμμετέχουν ανελλιπώς από το 1988 καθώς επίσης και τους φορείς που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Η έκθεση Syskevasia ανανεώνει το ραντεβού της με εκθέτες, επισκέπτες το φθινόπωρο του 2020.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία