Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αμπελοοινικά

Για τρίτη θητεία Πρόεδρος του ΣΕΟ ο Γιώργος Σκούρας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου στις 4 Μαρτίου 2019, σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης της 2ας Μαρτίου 2019, με τον Γιώργο Σκούρα να παραμένει στη θέση του Προέδρου για τρίτη θητεία. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΟ είναι ενδεκαμελές και αποτελείται από έξι μέλη εκλεγμένα από την επικράτεια και πέντε μέλη, το καθένα από τα οποία εκλέγεται και αντιπροσωπεύει μία τις πέντε Περιφερειακές Οργανώσεις της χώρας.

aSkourastriththiteiaseo

186
0

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι η παρακάτω:

 

Πρόεδρος: Γιώργος Σκούρας

Αντιπρόεδροι: Γιάννης Βογιατζής, Στέλλιος Μπουτάρης

Γενική Γραμματέας: Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου

Έφορος: Αρίστος Σπανός

Μέλη: Τάσος Αθανασόπουλος, Απόστολος Αλεξάκης, Σωσσάνα Κατσικώστα, Λεωνίδας Νασιάκος, Γιώργος Τσάνταλης, Κώστας Τσιλιλής


Επίσης, το νέο μέλος του Δ.Σ., η κα Σωσσάνα Κατσικώστα, εκπρόσωπος νέας και δυναμικής οινοποιίας, ανέλαβε την αρμοδιότητα των δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου αλλά και ειδικότερα των σχέσεων με τα μέλη που είναι μικροί οινοπαραγωγοί.

Ο κ. Γιώργος Σκούρας που εξελέγη ομόφωνα για τρίτη θητεία Πρόεδρος του Δ.Σ. δήλωσε: «Στη δύσκολη περίοδο που πέρασε το ελληνικό κρασί με την επιβολή του Ε.Φ.Κ., καταφέραμε μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες σημαντική νίκη για τους Έλληνες οινοπαραγωγούς. Αυτή η νίκη οφείλεται στις συλλογικές προσπάθειες του κλάδου και στη βοήθεια όλων των μελών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, τους οποίους και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου αλλά και για την αμέριστη συμπαράστασή τους τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Σύνδεσμος εργάζεται ακούραστα για το μέλλον του ελληνικού κρασιού: εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας, καταπολέμηση των στρεβλώσεων της αγοράς, προβολή και προώθηση στις ξένες αγορές, οινοτουρισμός, έρευνα και κατάρτιση, εκπροσώπηση των συμφερόντων του κλάδου και των περιφερειακών οργανώσεων σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, και τόσα άλλα για τα οποία δουλεύουμε συλλογικά τόσα χρόνια. Είμαι σίγουρος πως και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα υπηρετήσει ακούραστα αυτούς τους σκοπούς για ένα ακόμα πιο ευοίωνο μέλλον του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού.» 

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία