BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Κρούσμα βρουκέλλωσης σε βοοειδή στη Λεκάνη Νέστου

Κρούσμα βρουκέλλωσης σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή της Λεκάνης Νέστου έθεσε σε κινητοποίηση τη διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, τον τοπικό Σύνδεσμο Κτηνοτρόφων, καθώς τις Διευθύνσεις Κτηνιατρικής της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Καβάλας.

1
0

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου, στη διάρκεια της οποίας έγινε προσπάθεια να εκτιμηθεί η εκτιμηθεί η κατάσταση, προκειμένου να ληφθούν μέτρα στην περίπτωση που αυτό είναι αναγκαίο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Καβάλας Νίκο Δημόπουλο, μετά από ένα κρούσμα βρουκέλλωσης που εντοπίστηκε σε μονάδα βοοειδών στη Λεκάνη, αποφάσισαν να κάνουν μία σύσκεψη για να εξετάσουν τι θα πράξουν από εδώ και στο εξής. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις αιμοληψίες που θα γίνουν, ώστε από εκεί και πέρα να έρθουν σε συνεννόηση με τους κτηνοτρόφους, γιατί μπορεί να χρειαστεί να σφαγούν ζώα. Σε αυτή την περίπτωση πολλά ζώα, θα πρέπει να μπουν σε διαδικασία εμβολιασμού όπως, συνέβη σε άλλες περιοχές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία