Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Οργανώνονται στο κατσικίσιο γάλα οι κτηνοτρόφοι Λεωνιδίου

Σε επαφή με μεγάλη γαλακτοβιομηχανία για την διάθεση του κατσικίσιου γάλακτος που παράγουν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής του Λεωνιδίου, ήρθε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγροτοκτηνοτρόφων της περιοχής σε μια προσπάθεια στήριξης των παραγωγών.

ktinotrofos_leonidio

727
0

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνεταιρισμός η πρωτοβουλία ελήφθη σε συνεργασία με τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας και τον Σύλλογο Κτηνοτρόφων "Η Φλογέρα", προκειμένου να βρεθεί λύση για τη διάθεση του κατσικίσιου γάλακτος που παράγεται στην περιοχή και μένει αδιάθετο.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγροτοκτηνοτρόφων Λεωνιδίου αναφέρει:

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγροτοκτηνοτρόφων Λεωνιδίου "Ο ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ"  σε συνεργασία με τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας και τον Σύλλογο Κτηνοτρόφων "Η Φλογέρα", ανέλαβε  πρωτοβουλία  για την στήριξη των κτηνοτρόφων της περιοχής μας προκειμένου να βοηθήσει στη διάθεση του κατσικίσιου γάλακτος που παράγεται στην περιοχή μας και μένει αδιάθετο. H πρωτοβουλία αυτή ήταν επιτακτική μετά από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά  με την διακοπή συλλογής  γάλακτος  από γαλακτοβιομηχανία στην περιοχή μας και την πίεση που ασκείται στους  κτηνοτρόφους  για  την περαιτέρω μείωση  των τιμών. 

Ο συνεταιρισμός σε συνεργασία με τον Δήμο οργάνωσε ομάδα κτηνοτρόφων που ήθελαν να  συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή. Ήρθε σε επαφή με μεγάλη γαλακτοβιομηχανία της Ελλάδος που αναζητά ποιοτικό κατσικίσιο γάλα και έκανε την διερευνητική  συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα. Ήδη δόθηκε στην βιομηχανία λίστα με τα ονόματα της ομάδας κτηνοτρόφων που θα συμμετέχουν καθώς και με τις  διαθέσιμες ποσότητες γάλακτος ανά περίοδο. Η τιμή είναι σταθερή για όλους τους παραγωγούς (εφόσον τηρούνται οι προδιαγραφές του μικροβιακού φορτίου) και θα καθοριστεί με βάση την διαθέσιμη ποσότητα ανά έτος. 

Ο συνεταιρισμός καλεί λοιπόν τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας που έχουν αδιάθετο κατσικίσιο γάλα και θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τον Συνεταιρισμό για  να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλ: 2757022606. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία