Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Στα χέρια της νέας γενιάς οι οίνοι Πελοποννήσου

«Αυτή η γενιά θα διορθώσει πολλά από τα προβλήματα που δημιουργήσαμε εμείς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο οινοποιός Γιάννης Τσέλεπος στην έναρξη της παρουσίασης «Με τη ματιά της Νέας Γενιάς» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φετινού Peloponnese Wine...

Στα χέρια της νέας γενιάς οι οίνοι Πελοποννήσου

0
0

Στο ίδιο τεύχος ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα καταγράφει τον παλμό των επενδύσεων που αλλάζουν το οινικό τοπίο στη Σαντορίνη με asset φυσικά το Ασύρτικο που ταξιδεύει με αξιώσεις στα μήκη και τα πλάτη της γης. Εκεί, όπου σύμφωνα με πρόταση των ερευνητών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, θα μπορούσε μια ποικιλία όπως το ανθεκτικό ελληνικό Ξινόμαυρο να μεγαλουργήσει στις νέες συνθήκες που δημιουργεί η εξελισσόμενη κλιματική αλλαγή.

Κι αν η επιτυχία στον αμπελώνα βασίζεται εν πολλοίς στην ικανότητα του αμπελουργού να «διαβάσει» τις ανάγκες του, τα σύγχρονα ρομπότ των μεγάλων κατασκευαστών έρχονται για να κάνουν την καθημερινότητα ακόμη πιο εύκολη. Φυσικά η τεχνολογία αλλάζει τα δεδομένα και στην οινοπαραγωγή ενώ κατάφερε να απελευθερώσει τον φελλό από το TCA.

Όλα αυτά μαζί βέβαια με ένα πλήρες πανόραμα των πολυάριθμων εκδηλώσεων που έγιναν αλλά και έρχονται αλλά και ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στην ελληνική και παγκόσμια αγορά οίνου, μπύρας και αποσταγμάτων στο Wine Trails που κυκλοφορεί το Σάββατο 31 Μαρτίου μαζί με την Agrenda.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire