BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Με πράξη στα 3,95 ευρώ ανά κιλό φρέσκο αγουρέλαιο ΠΟΠ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. «Θερμασία Δήμητρα», έκανε γνωστό ότι πραγματοποίησε πράξη πωλήσεως φρέσκου αγουρέλαιου στα 3,95€/κιλό.

ladi_elaiolado_proti_praxi

Πέτρος Γκόγκος

10
2

Πρόκειται για την υψηλότερη  μέχρι στιγμής καταγραφείσα τιμή σε πανελλήνιο επίπεδο για την τρέχουσα ελαιοκομική περίοδο.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ.Κωνσταντίνος Χ. Μέλλος, η ποιότητα του συγκεκριμένου ελαιολάδου είναι αξεπέραστη διότι αφ’ ενός είναι ένα προϊόν που παράγεται σε περιοχή ΠΟΠ (ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ), αφ’ ετέρου έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά με οξύτητα που δεν υπερβαίνει τα 0,3 δέκατα ένώ οι πολυφαινόλες κινούνται πάνω 500 ml/kgr.

Και πρόσθεσε ότι είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που συνεργαζόμαστε με τους συγκεκριμένους αγοραστές και επιδιώκουμε να δημιουργούμε σταθερές σχέσεις συνεργασίας βασισμένες στην ειλικρίνεια, την υψηλή ποιότητα και το αμοιβαίο κέρδος.

Ο αμέσως επόμενος στόχος της «Θερμασίας Δήμητρας» είναι η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη για την πώληση φαινολικού ελαιολάδου με ισχυρισμό υγείας (health claim) σε γνωστή εταιρεία του εξωτερικού.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

14-10-2018 10:29Κώστας Τσιριγωτης

Μάλλον κάποιοι προωθούν σκόπιμα κάποιες περιοχές και συνεταιρισμούς. Να μας πείτε και ποσά κιλά πουλήθηκαν. Πάντως οι γνωρίζοντες την αγορά ξέρουν τι πραγματικά ισχύει. Να δούμε φέτος που δεν υπάρχουν ποιοτικά λαδια ποιοι θα πωλούν στο 4 και ποιοι στο <3;;

Απάντηση

12-10-2018 14:34λυριωτακης γιαννης

Αγιοι Αποστολοι Λακωνιας ελαιολαδο ΠΓΕ Λακωνια 4,30 ευρω/lt Σημερινη τιμη......To βυτιο περιμενει στην πορτα.......

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία