BACK TO
TOP
Σιτηρά - Ρύζι

Ανοίγει τον πιλοτικό της αγρό στη Μαγνησία η Misko

Γεωτεχνικοί και αγρότες θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλες της εφαρμογές σε αγρό 80 στρμ.

Ανοίγει τον πιλοτικό της αγρό στη Μαγνησία η Misko

2
0

Ανοιχτός για το κοινό θα είναι την Πέμπτη 3 Μαΐου, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 ο πιλοτικός αγρός στην περιοχή του Περίβλεπτου Μαγνησίας που έχει εγκαταστήσει η Μisko, μέσω του Προγράμματος Ελληνικού Σίτου που έχει δημιουργήσει.

Στόχος της προσπάθειας είναι η προώθηση αειφορικών τεχνικών καλλιέργειας σκληρού σίτου που μειώνουν το κόστος παραγωγής και βελτιώνουν τη ποιότητα του προϊόντος.

Συγκεκριμένα, στον αγρό δοκιμάζονται αμειψισπορές, ακαλλιέργεια, εφαρμογή ομοιόμορφης λίπανσης σε μια ή δύο δόσεις, διαφοροποιημένη λίπανση με χρήση του λιπασματοδιανομέαeyeQ της AGILEAgriculture Technologies και εφαρμόζεται άρδευση με σύστημα στάγδην. Ακόμη, χρησιμοποιείται το λογισμικό granoduro.net που υποβοηθά τον αγρότη στη λήψη αποφάσεων για διαχείριση του χωραφιού του.

Οι ενδιαφερόμενοι (γεωτεχνικοί, αγρότες) θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλες της εφαρμογές σε ένα αγρό 80 στρεμμάτων και να συγκρίνουν τα αποτελέσματα.

Ο αγρός βρίσκεται στη τοποθεσία Περίβλεπτο, Μαγνησίας. Η πρόσβαση γίνεται από την έξοδο του Αερινού με κατεύθυνση προς Περίβλεπτο. Στη διαδρομή θα υπάρχουν κατευθυντήριες πινακίδες.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 6934435289 / 24210 95781 / 6947430173

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία