Η εξαγωγή είναι στα 525 ευρώ ο τόνος FOB και φαίνεται µια ανησυχία στους Ιταλούς αγοραστές, που έχουµε δει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια αυτή την εποχή. Στα σκληρά σιτάρια, οι τιµές της Φότζια αγνόησαν την πτώση στα µαλακά και ενισχύθηκαν κατά 10 ευρώ ανά ποιότητα.
Για τα ποιοτικά σιτάρια µε υαλώδη 80% και πρωτεΐνη 12% η τιµή αποθήκης εµπόρου είναι στα 565-570 ευρώ ο τόνος και για τη δεύτερη ποιότητα µε ειδικό βάρος 78 kg/hl, υαλώδη 65% και πρωτεΐνη 11,5% η τιµή αποθήκης εµπόρου κυµαίνεται στα 555-560 ευρώ ο τόνος. Στη Γαλλία οι τιµές για τη νέα σοδειά παρέµειναν στα ίδια επίπεδα των 510 ευρώ ο τόνος, όπως επίσης στον Καναδά.