BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Επίσημα μέλος του κλαμπ του ICAC η Νιγηρία, στα 29 πλέον τα μέλη του

Νέο, 29ο μέλος της διεθνούς Συμβουλευτικής Επιτροπής Βάμβακος (ICAC) είναι πλέον η Νιγηρία, αποτελώντας το 11ο μέλος της επιτροπής στην Αφρική.

nigeria_cotton_club

Ελισσαίος-Ιωάννης Μανιάτης

10
0

Με δύο πριμ έρχεται, που φαίνονται πολλά υποσχόμενα, εκτός από τις δημοσιεύσεις και τα στοιχεία της, η ICAC στη Νιγηρία. Μια διαδραστική εφαρμογή με φωνητική λειτουργία για την υγεία του εδάφους και των φυτών, η οποία επιτρέπει στους αγρότες να εντοπίζουν και να μεταχειρίζονται παράσιτα και ασθένειες στους τομείς τους, ακόμη και αν είναι αναλφάβητοι. Έπειτα, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας θα επιτρέψει στους επιστήμονες και τους ερευνητές να «επισκέπτονται» έναν τομέα βαμβακιού και να δουν τις βέλτιστες πρακτικές, βλέποντας το εργοστάσιο σε διάφορα στάδια ανάπτυξης σε σύντομο χρονικό διάστημα, όλα χωρίς να εγκαταλείπουν την τάξη.

Όπως δήλωσε ο Kai Hughes, Εκτελεστικός Διευθυντής της ICAC, «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Νιγηρία στην κοινότητα ICAC. Η Νιγηρία είναι βασικός παραγωγός στη Δυτική Αφρική και η ένταξή της υπογραμμίζει όχι μόνο τη σημασία του βαμβακιού για την οικονομία της αλλά και τη σημασία της ICAC και του ρόλου της στην προώθηση μιας υγιούς και βιώσιμης οικονομίας βαμβακιού για τα μέλη της. Η ICAC εργάζεται σκληρά για να αυξήσει τις αποδόσεις στα κράτη μέλη και ειδικότερα στην Αφρική. δεν πρέπει να υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο οι αποδόσεις στις περισσότερες, εάν όχι σε όλες τις χώρες παραγωγής βαμβακιού, δεν μπορούν να διπλασιαστούν ».

Σύμφωνα με την ICAC, κυβερνητικοί αξιωματούχοι στη Νιγηρία εργάζονται για να αναζωογονήσουν τη βιομηχανία βαμβακιού και κλωστοϋφαντουργίας εδώ και χρόνια, επειδή η μετατροπή του βαμβακιού σε κλωστοϋφαντουργικά και τελικά προϊόντα δημιουργεί πολύ περισσότερα έσοδα από την εξαγωγή ακατέργαστων ινών, οδηγώντας σε υψηλότερα εισοδήματα και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Αλλά πριν η Νιγηρία αναβιώσει την κλωστοϋφαντουργία της, η οποία κάποτε αντιπροσώπευε το 25% των θέσεων εργασίας στον τομέα της μεταποίησης της χώρας, πρέπει πρώτα να ενισχύσει τη βιομηχανία βαμβακιού της - και εδώ εισέρχεται η ICAC.

Σχετικά με τη Διεθνή Συμβουλευτική Επιτροπή Βάμβακος (ICAC)

Η ICAC, που συστάθηκε το 1939, είναι μια ένωση χωρών που παράγουν, καταναλώνουν και εμπορεύονται βαμβάκι. Λειτουργεί ως καταλύτης για την αλλαγή, βοηθώντας τις χώρες μέλη να διατηρήσουν μια υγιή παγκόσμια οικονομία βαμβακιού. παρέχει διαφάνεια στην παγκόσμια αγορά του βαμβακιού, χρησιμεύοντας ως υπηρεσία εκκαθάρισης τεχνικών πληροφοριών για την παραγωγή βαμβακιού · και χρησιμεύει ως φόρουμ για τη συζήτηση θεμάτων βαμβακιού διεθνούς σημασίας. Η ICAC δεν διαδραματίζει ρόλο στη διαμόρφωση των τιμών της αγοράς ή στην παρέμβαση στους μηχανισμούς της αγοράς. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.icac.org.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία