Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Προσπαθεί να βρει στήριγμα στη φυσική αγορά

Η µετάλλαξη Όµικρον έφερε σηµαντικές απώλειες στο βαµβάκι την τελευταία εβδοµάδα µε τις τιµές Μαρτίου από τα 114 σεντς ανά λίµπρα να φτάνουν µέσα σε λίγες συνεδριάσεις τα 104 σεντς.

papadogianis_M_3_5__5_

Γιάννης Πανάγος

446
0
Νέα Υόρκη 

Μην ξεχνάµε πως στο βαµβάκι οι κερδοσκοπικές τοποθετήσεις στην άνοδο είχαν φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ, οπότε µε τα πρώτα άσχηµα νέα η πτώση από τις ρευστοποιήσεις γίνεται απότοµη. Ευτυχώς η φυσική αγορά έχει αρχίσει να «ξυπνάει» κι αυτό λογικά θα φέρει τη στήριξη που περιµένουµε.

Ελληνική αγορά

Παρά τη χρηµατιστηριακή πτώση, το πριµ επί του χρηµατιστηρίου δεν έχει βελτιωθεί, αντιθέτως οι δουλειές για τα µεταβροχικά µπορούν να βγουν µόνο στα 2-3 σεντς ανά λίµπρα πάνω από τις αντίστοιχες τιµές Μαρτίου ‘22. Μόλις τις δύο τελευταίες µέρες επανεµφανίστηκαν διστακτικά οι αγοραστές, οι οποίοι προσπαθούν να δεσµεύσουν τα καλύτερα δυνατά µεταβροχικά, τα οποία φυσικά είναι σε έλλειψη. Πρόκειται για εµπορικούς οίκους ή κλωστήρια στην Αίγυπτο. Η τουρκική αγορά είναι ανενεργή τις τελευταίες µέρες λόγω και της διαρκούς υποτίµησης της λίρας έναντι του δολαρίου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία