Ας ξεκινήσουµε από το νέο µεγάλο εγχείρηµα, το ντοκιµαντέρ «The Olive Oil of Messinia». Πείτε µας λίγα πράγµατα γι’ αυτό
Το ντοκιµαντέρ ασχολείται µε το βασικότερο προϊόν της αγροτικής οικονοµίας της περιοχής µου, που δεν είναι άλλο από το ελαιόλαδο. Παρουσιάζει τόσο τον τρόπο καλλιέργειας και παραγωγής του όσο και τη µεγάλη διατροφική του αξία. Θα διαθέτει αγγλικούς υπότιλους, καθώς απευθύνεται και στο διεθνές κοινό και η διάρκειά του είναι 25 λεπτά. Για την υλοποίησή του µάλιστα αναζήτησα χρηµατοδότηση από την ιστοσελίδα συµµετοχικής χρηµατοδότησης Kickstarter.com. Το συγκεκριµένο project το δουλεύω εδώ και 2 χρόνια ταξιδεύοντας σε διάφορα σηµεία της Μεσσηνίας και τελικά θεωρώ τον εαυτό µου τυχερό και ευγνώµων που κατάφερα να βρω σπόνσορες και να κάνω το όνειρό µου πραγµατικότητα. Τώρα αναµένω κάποια επιπλέον χρηµατοδότηση για να προσθέσω τους αγγλικούς υπότιτλους.
Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό el- ελαίας καρπός Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.
Το ντοκιµαντέρ ασχολείται µε το βασικότερο προϊόν της αγροτικής οικονοµίας της περιοχής µου, που δεν είναι άλλο από το ελαιόλαδο. Παρουσιάζει τόσο τον τρόπο καλλιέργειας και παραγωγής του όσο και τη µεγάλη διατροφική του αξία. Θα διαθέτει αγγλικούς υπότιλους, καθώς απευθύνεται και στο διεθνές κοινό και η διάρκειά του είναι 25 λεπτά. Για την υλοποίησή του µάλιστα αναζήτησα χρηµατοδότηση από την ιστοσελίδα συµµετοχικής χρηµατοδότησης Kickstarter.com. Το συγκεκριµένο project το δουλεύω εδώ και 2 χρόνια ταξιδεύοντας σε διάφορα σηµεία της Μεσσηνίας και τελικά θεωρώ τον εαυτό µου τυχερό και ευγνώµων που κατάφερα να βρω σπόνσορες και να κάνω το όνειρό µου πραγµατικότητα. Τώρα αναµένω κάποια επιπλέον χρηµατοδότηση για να προσθέσω τους αγγλικούς υπότιτλους.
Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό el- ελαίας καρπός Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.
27-09-2017 17:30Γεωργία Κωστοπούλου
Εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία και Καλή Συνέχεια.Το θέμα με συγκινεί σαν Γεωπόνο, Μεσσήνια και με αγάπη στην Τέχνη.
Απάντηση