BACK TO
TOP
Ελαίας Καρπός

Με 22 βραβεύσεις ο διαγωνισμός ποιότητας ελαιολάδου ΚΟΤΙΝΟΣ 2019

Με την διάκριση 22 προϊόντων συνολικά, από τρεις κατηγορίες, βιολογικών, ΠΟΠ/ΠΓΕ και συμβατικών, ολοκληρώθηκε ο Διεθνής Διαγωνισμός Ποιότητας Τυποποιημένων Εξαιρετικά Παρθένων Ελαιολάδων φετινής εσοδείας  «ΚΟΤΙΝΟΣ 2019», που διοργάνωσε για 4η χρονιά η Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ».

mythosia_pgi

15
0

Σημειώνεται πως η εταιρεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ MEDITERRE & ΣΙΑ ΕΕ, η οποία σάρωσε στα βραβεία του περσινού Διεθνούς Διαγωνισμού στη Νέα Υόρκη, κατάφερε να αποσπάσει εδώ δυο χρυσά μετάλλεια, ένα στην κατηγορία ΠΟΠ/ΠΓΕ ισχυρής έντασης και άλλο ένα στην κατηγορία Βιολογικά ισχυρής έντασης, με τα brands Mythocia Early Harvest Olympia Pgi και Mediterre Alea Organic αντίστοιχα.



Η Επιστημονική Λέσχη και η Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού ανακοινώνουν με σχετικό δελτίο τύπου τα αποτελέσματα του φετινού Διαγωνισμού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 4 & 5 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα, στο διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ και αναγνωρισμένο από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας (ΔΣΕ) εργαστήριο οργανοληπτικής αξιολόγησης ελαιολάδου του ΣΕΒΙΤΕΛ. Στην Επιτροπή Οργανοληπτικής Αξιολόγησης συμμετείχαν έμπειροι και καταξιωμένοι γευσιγνώστες σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.

Η απονομή των Βραβείων του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώνει η «ΦΙΛΑΙΟΣ» την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στις 10:15, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων «FOODEXPO 2019», στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία