BACK TO
TOP
Farming

Μέχρι 15 Νοεμβρίου αιτήσεις χρηματοδότησης Grants4 της Bayer AG

Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2019 θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τα προγράμματα χρηματοδότησης και υποστήριξης Grants4 της Bayer AG, της οποίας η έναρξη ανακοινώθηκε από την εταιρεία στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

2016-09-14t095924z_1_lynxnpec8d0ff_rtroptp_3_monsanto-m-a-bayer-board

Ελισσαίος-Ιωάννης Μανιάτης

17
0

Το πρόγραμμα Grants4Traits που δημιουργήθηκε το 2015, προσφέρει οικονομική και επιστημονική υποστήριξη για την ανάπτυξη νέων λύσεων, συμπεριλαμβανομένων των αλληλουχιών-στόχων γονιδιωματικής τροποποίησης, που θα συμβάλλουν στην επίτευξη υψηλότερης απόδοσης και ασφάλειας στις καλλιέργειες, καθώς αυξάνεται η αντίσταση από ζιζάνια, έντομα, ασθένειες και δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εταιρείας:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Bayer: Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης και υποστήριξης καινοτομίας στον τομέα της Γεωργίας

Θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2019

Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου, 2019: Στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης η Bayer Ελλάς ανακοίνωσε την έναρξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων για τα προγράμματα χρηματοδότησης και υποστήριξης Grants4 της Bayer AG, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2019.

Το πρόγραμμα Grants4Traits που δημιουργήθηκε το 2015, προσφέρει οικονομική και επιστημονική υποστήριξη για την ανάπτυξη νέων λύσεων, συμπεριλαμβανομένων των αλληλουχιών-στόχων γονιδιωματικής τροποποίησης, που θα συμβάλλουν στην επίτευξη υψηλότερης απόδοσης και ασφάλειας στις καλλιέργειες, καθώς αυξάνεται η αντίσταση από ζιζάνια, έντομα, ασθένειες και δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες.

«Οι πλατφόρμες μας στην Έρευνα και Ανάπτυξη ενισχύονται από το μοντέλο μας στην ανοικτή καινοτομία», δήλωσε η Διευθύντρια του Τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Βayer Ελλάς κα Σόνια Μουσαβερέ «Το Grants4Traits αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της προσέγγισης, παρέχοντας σε εξωτερικούς ερευνητές τους πόρους για να αναπτύξουν λύσεις για τον έλεγχο των υφιστάμενων απειλών στη γεωργία και να προετοιμαστούν επαρκώς για νέες».

«Στην Bayer, μια διεπιστημονική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης επικεντρώνεται αποκλειστικά σε λύσεις βιολογικής προέλευσης - αλλά αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμούμε να συνεχίσουμε μόνοι μας για αυτό και αναζητούμε και άλλους συμμάχους σε αυτό το μακρύ ερευνητικό ταξίδι», συμπλήρωσε η κα Μουσαβερέ. «Μας ενδιαφέρει σημαντικά η ενίσχυση του χαρτοφυλακίου μας σε προϊόντα φυτοπροστασίας, ενίσχυση που θα προκύψει μέσα από τη δημιουργία συνεργειών με καινοτόμους συνεργάτες, κάτι που άλλωστε αποτελεί και έναν από τους λόγους για τους οποίους δημιουργήσαμε το Grants4Biologicals».

Η Bayer αναζητά νέες προσεγγίσεις που θα μπορέσουν να οδηγήσουν σε καινοτόμες λύσεις σε τέσσερις κατηγορίες και συγκεκριμένα στην βελτίωση της σοδειάς, στον έλεγχο εντόμων και ασθενειών, στον έλεγχο ζιζανίων και στις τεχνολογίες ευρείας εφαρμογής.

Στον τομέα των χρηματοδοτήσεων υπάρχουν δύο τύποι, ανάλογα με την προσέγγιση, τα παρεχόμενα επιστημονικά δεδομένα και την ωριμότητα της εκάστοτε πρότασης. Το πρόγραμμα Support παρέχει χρηματοδότηση που κυμαίνεται από 2.000 έως 10.000 ευρώ και αφορά σε προτάσεις που βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο ενώ το πρόγραμμα Focus παρέχει χρηματοδότηση που κυμαίνεται από 10.000 έως 50.000 ευρώ και αφορά τόσο σε προχωρημένες έρευνες όσο και σε επαληθευμένες λύσεις. Το μέγεθος της κάθε χρηματοδότησης θα εξαρτηθεί από τις προδιαγραφές του εκάστοτε στόχου και την φάση ανάπτυξης και επικύρωσης.

Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τις επιδιωκόμενες λύσεις των προγραμμάτων, τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και τους κανόνες υποβολής είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες https://grants4traits.bayer.com/home και  https://www.grants4biologicals.bayer.com/home.

Εκτός από την Γεωργία η Bayer παρέχει ευκαιρίες χρηματοδότησης και υποστήριξης της καινοτομίας και στους υπόλοιπους τομείς της επιχειρηματικής της δραστηριότητας αυτών του Φαρμάκου και της Υγείας των Καταναλωτών. Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προγράμματα μπορείτε να βρείτε στο https://innovate.bayer.com.

ΤΕΛΟΣ

 Σχετικά με την Bayer Η Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και να βοηθήσουν στις προσπάθειες της ανθρωπότητας να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις, όπως ο συνεχώς αυξανόμενος και γηράσκων πληθυσμός. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και αποτελεί σύμβολο της εμπιστοσύνης, της αξιοπιστίας και της υψηλής ποιότητας, σε όλο τον κόσμο. Κατά το οικονομικό έτος 2018, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 117.000 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 39,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,6 δις ενώ οι  δαπάνες για Έρευνα και Ανάπτυξη σε € 5,2 δις.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.bayer.com. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bayer Ελλάς, επισκεφθείτε το www.bayer.gr
Επικοινωνία Σόνια Μουσαβερέ, Τηλ. +30 210 618 75 6
Email: sonia.mousavere@bayer.co

Δηλώσεις που αναφέρονται στο μέλλον

Το παρόν δελτίο τύπου περιέχει συγκεκριμένες δηλώσεις που αναφέρονται στο μέλλον και βασίζονται στις σημερινές εκτιμήσεις και προβλέψεις της Διεύθυνσης του Ομίλου Bayer και των τμημάτων της. Διάφοροι γνωστοί και άγνωστοι κίνδυνοι, αβεβαιότητες καθώς και άλλοι παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές αποκλίσεις από την παρεχόμενη με το παρόν εκτίμηση, ως προς τα αποτελέσματα, την οικονομική κατάσταση, την ανάπτυξη ή  την απόδοση της εταιρίας. Οι παράγοντες αυτοί, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν τις δημοσιευμένες εκθέσεις της Bayer, οι οποίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της εταιρείας www.bayer.com. Η Εταιρία δεν αναγνωρίζει καμία υποχρέωσή της για συνέχιση παροχής δηλώσεων που να αναφέρονται στο μέλλον ούτε για προσαρμογή αυτών σε μελλοντικά γεγονότα και εξελίξεις.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Farming Πληρωμές