BACK TO
TOP
Αγορά Εισροών

Στα ύψη το θερμόμετρο στον καυγά ΤΟΕΒ και ΔΕΗ που κόβει το ρεύμα

Αντιµέτωποι µε κλειστές ποµόνες, σε µια περίοδο που χιλιάδες στρέµµατα καλλιεργειών χρειάζονται νερό, βρίσκονται καθηµερινά όλο και περισσότεροι αγρότες σε διάφορες περιοχές της χώρας, αφού η ∆ΕΗ κάνει πράξη την «απειλή» της για διακοπές ρεύµατος στους ΤΟΕΒ που δεν µπόρεσαν να ανταποκριθούν στις δόσεις για την εξόφληση των χρεών τους.

Στα ύψη το θερμόμετρο στον καυγά ΤΟΕΒ και ΔΕΗ που κόβει το ρεύμα

3
0

Χωρίς καµία  πρόβλεψη για τους αγρότες που πληρώνουν κανονικά στους τοπικούς οργανισµούς εγγείων βελτιώσεων, η δηµόσια επιχείρηση ηλεκτρισµού φαίνεται να αγνοεί τις επιπτώσεις που µπορεί να έχει η τακτική αυτή στην πρωτογενή παραγωγή και κατ’ επέκταση στην εθνική οικονοµία.   

Η Agrenda το τελευταίο διάστηµα γίνεται καθηµερινά αποδέκτης περιπτώσεων αγροτών που βρίσκουν κλειστές κάνουλες. Τελευταία περίπτωση που καταγραψαµε ήταν αυτή αγροτών από την περιοχή του Αχέροντα οι οποίοι -όπως µας έκαναν γνωστό- δεν έχουν νερό εδώ και έξι ηµέρες. «Καλλιέργειες 10.000 στρεµµάτων όπως για παράδειγµα ακτινίδια, κηπευτικά και εσπεριδοειδή µένουν απότιστα και καταστρέφονται», αναφέρει χαρακτηριστικά στην Agrenda, ο Βαγγέλης Παπάς, αγρότης από την περιοχή.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία