BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Το «Hi-Tech EKO Mobility Rally 2018» στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη θα συγκεντρώσει το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου πολλά ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 11ου «Hi-Tech EKO Mobility Rally». To «πρωτάθλημα ακριβείας με καθαρά οχήματα» διεξάγεται από το ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο. κάθε χρόνο, ενώ φέτος μεταξύ άλλων θα συμμετάσχει ένα Tesla S 90 D.

Το «Hi-Tech EKO Mobility Rally 2018» στη Θεσσαλονίκη

1
0
Τη διοργάνωση υποστηρίζει το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του ΕΚΕΤΑ συμμετέχοντας με ένα υβριδικό και δύο ηλεκτρικά οχήματα. Την Κυριακή 27/5 μεταξύ 12:30 – 15:00 οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά προσομοιωτές οδήγησης αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας και ερευνητικά οχήματα σε περιήγηση στους χώρους του ΙΜΕΤ

H ISUZU στηρίζει το 11ου «Hi-Tech EKO Mobility Rally», προσφέροντας ένα D-MAX για το ρόλο του πλοηγού στον αγώνα. Η ISUZU για περισσότερο από 100 χρόνια, είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή κινητήρων diesel Είναι η 1η Ιαπωνική εταιρεία στον κόσμο σε πωλήσεις κινητήρων diesel για επαγγελματικά οχήματα. Τα προϊόντα της ISUZU πωλούνται σε 110 χώρες, ενώ διαθέτει 6 κέντρα Έρευνας & Εξέλιξης ανά τον κόσμο. H φιλοσοφία της ISUZU βασίζεται στους ακόλουθους άξονες: Ασφάλεια, Οικονομία και Περιβάλλον. Την Isuzu στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ. H Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1922 στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τα www.isuzu.gr και facebook.com/IsuzuGreece

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία