Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Ευαισθητοποίηση της Hellagro για τον καρκίνο του μαστού

Η ενέργεια αυτή έχει ξεκινήσει από την Ισπανία, και την κατασκευάστρια εταιρία του Silograss (Aspla – Plasticos Espanoles), και έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στην έγκαιρη πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

silograss_pink_site

Βασίλης Σοφός

79
0

Με μία ειδική έκδοση του φιλμ ενσίρωσης Silograss® ρε ροζ χρώμα, ειδικά κατασκευασμένη για τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, δείχνει η βιομηχανία συσκευασίας και αγροτικών εφαρμογών Hellagro Α.Ε την ευαισθητοποίησή της.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος των στρατηγικών κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της εταιρείας, η οποία συμμετέχει ενεργά σε αυτή τη δράση, αποδίδοντας μέρος από τις πωλήσεις αυτής της ειδικής έκδοσης στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία, για ενέργειες πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Η ενέργεια αυτή έχει ξεκινήσει από την Ισπανία, και την κατασκευάστρια εταιρία του Silograss® (Aspla – Plasticos Espanoles), και έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στην έγκαιρη πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Η HELLAGRO Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στον τομέα της βιομηχανικής συσκευασίας και των αγροτικών εφαρμογών. Με πολυετή επιτυχημένη πορεία στην αγορά, η εταιρία κατέχει μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς στον τομέα των υλικών συσκευασίας, συνεργαζόμενη με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού. Η HELLAGRO AE, συμμετέχει στην 11η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία “ZOOTECHNIA19”, που διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις της Helexpo (Θεσσαλονίκη) από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου 2019, και αποτελεί πόλο έλξης για τους ανθρώπους της κτηνοτροφίας.

Η HELLAGRO AE, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει όλα τα επώνυμα υλικά χορτοδεσίας και ενσίρωσης που εδώ και πολλά χρόνια, την έχουν κατατάξει ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές του καταναλωτικού κοινού.

Σε πανελλήνια πρώτη παρουσίαση, οι επισκέπτες του περιπτέρου της HELLAGRO®, θα δουν το φιλμ ενσίρωσης Silograss® σε μία ειδική έκδοση σε ροζ χρώμα, ειδικά κατασκευασμένο για την υποστήριξη του αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η ενέργεια αυτή έχει ξεκινήσει από την Ισπανία, και την κατασκευάστρια εταιρία του Silograss® (Aspla – Plasticos Espanoles), και έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στην έγκαιρη πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η HELLAGRO® στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συμμετέχει ενεργά σε αυτή τη δράση, αποδίδοντας μέρος από τις πωλήσεις αυτής της ειδικής έκδοσης στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία, για ενέργειες πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία