BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Καινοτόμες προτάσεις από την Corteva Agriscience™ στην αζωτούχο λίπανση

Τα λιπάσματα FertiΒest παράγονται με τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες και τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία για τις καλλιέργειες.

cottoncorteva

846
0

Λίπανση FertiΒest
Η Pioneer Hi-Bred Hellas δραστηριοποιείται για περισσότερο από 10 χρόνια στο χώρο της θρέψης, με τα λιπάσματα FertiΒest, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις λίπανσης για τις ανάγκες πολλών καλλιεργειών. Τα λιπάσματα FertiΒest παράγονται με τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες και τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία για τις καλλιέργειες. Επίσης, στα λιπάσματα FertiΒest η χρήση της μεθυλενουρίας προσφέρει σταθεροποιημένο και σταδιακά διαθέσιμο Άζωτο σε όλα τα κρίσιμα στάδια των καλλιεργειών. Η επιφανειακή λίπανση FertiΒest, στις καλλιέργειες Καλαμποκιού και Βαμβακιού προσφέρει:

  • Ομαλή και διαρκή θρέψη των καλλιεργειών με Άζωτο, που με την επιλογή των κατάλληλων τύπων η παροχή αζώτου μεγιστοποιείται (12 εβδομάδες).
  • Μειωμένες απώλειες Αζώτου.
  • Άζωτο από τη χρήση της Μεθυλενουρίας, το οποίο δεν κινδυνεύει με έκπλυση από τις βροχοπτώσεις, καθώς διασπάται μόνο από την δραστηριότητα των βακτηρίων του εδάφους.
  • Το απαιτούμενο Κάλιο, για καρπούς με βάρος, μέγεθος, υψηλή ποιότητα και αντοχή
  • Λίπανση φιλική προς τους μικροοργανισμούς, βοηθώντας στην αποκατάσταση της χημικής σύστασης του εδάφους
  • Μεγαλύτερη στρεμματική απόδοση και αυξημένο κέρδος για τον παραγωγό.




Ειδικά για το Καλαμπόκι και το Βαμβάκι προτείνουμε τα λιπάσματα FertiΒest :FB15 (45-0-0),
FB 40-0-0 S, FB 41-0-7, για στάγδην άρδευση

FertiBest 28.0.0 Η δύναμη της FertiBest τεχνολογίας και σε υγρή μορφή

Διαφανές υγρό διάλυμα που περιέχει 60% άζωτο σε μορφή αλυσίδων μεθυλενουρίας. Έντονη απορροφητικότητα του αζώτου και μετακίνηση μέσα στο φυτό. Εφαρμόζεται διαφυλλικά για την βελτίωση της ανάπτυξης, της ποιότητας και τη διόρθωση ελλείψεων αζώτου. Επίσης μπορεί να εφαρμοσθεί και στο έδαφος με το σύστημα άρδευσης (σταγόνα και καρούλι). Περιέχει 350 γρ. αζώτου ανά λίτρο.

Υγρό Λίπασμα Cotton Harmony

Υγρό λίπασμα εξειδικευμένο για την καλλιέργεια του βαμβακιού, κατάλληλο για διαφυλλικές εφαρμογές. Η ισορροπημένη σχέση των μακροστοιχείων, μεσοστοιχείων και ιχνοστοιχείων στοχεύει στην κάλυψη των απαιτήσεων της καλλιέργειας, την εξασφάλιση υψηλών στρεματικών αποδόσεων και την βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών. Οι εφαρμογές του Cotton Harmony βοηθούν τη βραχυγονάτωση και εφαρμόζεται άψογα με Mepiquat Chloride. Συνδυάζεται με τα περισσότερα φυτοφάρμακα, εκτός από τα πολύ αλκαλικάκαι τα ελαιούχα. Το προιόν έχει όξινο pH με ικανότητα ρύθμισης του pH των ψεκαστικών διαλυμάτων.

ΣΥΝΘΕΣΗ: % B/O

Φώσφορος (P2Ο5 ) 39

Κάλιο (Κ2Ο) 7

Μαγνήσιο (MgO) 2

Μαγγάνιο (Mn) 1

Ψευδάργυρος (Zn) 1,5

Βόριο (Β) 0,1

Χαλκός (Cu) 0,05

Νέοι σταθεροποιητές αζώτου

Τα προϊόντα τεχνολογίας OPTINYTE αποτελούν τους νέους σταθεροποιητές αζώτου της Corteva Agriscience™. Καινοτόμα προϊόντα, τα οποία διατηρούν το άζωτο στην (σταθερή) αμμωνιακή του μορφή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η εφαρμογή τους επιβραδύνει τη διαδικασία της νιτροποίησης και κατά συνέπεια αυξάνει τη διάρκεια παραμονής του αζώτου στην περιοχή της ρίζας του φυτού. Η τεχνολογία OPTINYTE αποτελεί το ιδανικό εργαλείο αξιοποίησης αζώτου καθώς μειώνει σημαντικά τις απώλειες που προκύπτουν μέσω της έκπλυσης της νιτρικής του μορφής. Η τεχνολογία OPTINYTE οφείλει τη δράση της στη χημική ουσία ΝΙΤΡΑΠΥΡΙΝΗ, μέσω της οποίας παρεμποδίζεται η δράση των βακτηρίων του γένους Nitrosomonas που ευθύνονται για τη νιτροποίηση του αζώτου. Μετά το πέρας της επίδρασης της ΝΙΤΡΑΠΥΡΙΝΗΣ, τα βακτήρια επανέρχονται στην πρότερη τους κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται η εδαφική μικροπανίδα. Η τεχνολογία OPTINYTE χρησιμοποιείται σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες προσφέροντας μια σειρά από πλεονεκτήματα όπως:

  • Ασφάλεια για τον χρήστη και τον εξοπλισμό του.
  • Δεν είναι φυτοτοξική.
  • Καλύτερη και πιο ομοιόμορφη ανάπτυξη φυτών.
  • Αύξηση αποδόσεων.
  • Καλύτερη αξιοποίηση λιπασμάτων.
  • Μείωση περιβαλλοντικής επιβάρυνσης.

 

TM, ®,  SM  Trademarks and service marks of Dow AgroSciences, DuPont or Pioneer, and their affiliated companies or their respective owners

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία