BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Αποτελεσματική αζωτούχος θρέψη σε καλαμπόκι και βαμβάκι από τη NUTRIMORE της GAVRIEL

Εάν έχεις καλαμπόκι ή βαμβάκι και το ζητούμενό σου είναι η αύξηση της σοδειάς αλλά και η βελτιωμένη ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος, τότε επίλεξε ένα καινοτόμο λίπασμα από την σειρά NUTRIMORE της GAVRIEL.

Cotton-1

345
0

Γιατί να χρησιμοποιείς λιπάσματα όπως είναι η κοινή ουρία, η απλή ουροθειική ( σύμπλοκη ή σύμμεικτη ), η νιτρική αμμωνία η ασβ. νιτρ. αμμωνία ή νιτροθειϊκή, λιπάσματα ξεπερασμένα που έχουν μεγάλες απώλειες και τελικά σε αναγκάζουν να συμβιβαστείς με την αποτελεσματικότητα;

Επιλέγοντας NUTRIMORE N-PLUS 46-0-0 ή NUTRIMORE WINNER 40-0-0+14,5 SO3 κερδίζεις:

- Περισσότερο άζωτο διαθέσιμο για τα φυτά σου, άρα αυξημένη απόδοση και κερδοφορία. Τα NUTRIMORE είναι ενισχυμένα με το σταθεροποιητή ουρεάσης AGROTAIN γι’ αυτό και έχουν μηδενικές απώλειες αζώτου λόγω εξαέρωσης. Επίσης δεν περιέχουν καθόλου νιτρικό άζωτο το οποίο συνήθως χάνεται πριν προλάβουν τα φυτά να το απορροφήσουν. Με τα NUTRIMORE, όσο άζωτο πληρώνεις φτάνει στα φυτά και έτσι πετυχαίνεις αύξηση σοδειάς και άρα μεγιστοποίηση της κερδοφορίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το άζωτο είναι ο νούμερο ένα παράγοντας που επηρεάζει τις τελικές αποδόσεις σε όλες τις καλλιέργειες.

Αντίθετα κοινή ουρία και απλή ουροθειϊκή (σύμπλοκη ή σύμμεικτη) χάνουν το 30-40% του αζώτου που περιέχουν στον αέρα τις πρώτες ημέρες μετά την εφαρμογή τους. Επίσης, Νιτρ. Αμ., Ασβ.Νιτρική Αμμωνία Νιτροθειϊκή Αμμωνία κ.α. περιέχουν πολύ υψηλό ποσοστό νιτρικού αζώτου το οποίο ξεπλένεται σε ποσοστό πάνω από 50%. Απώλεια σε άζωτο σημαίνει απώλεια σε σοδειά!

-Τα NUTRIMORE δεν είναι λιπάσματα βραδείας αποδέσμευσης. Τα NUTRIMORE δίνουν άζωτο από το πρώτο λεπτό. Γι΄αυτό και είναι μια από τις καλύτερες επιλογές και για όψιμες επιφανειακές εφαρμογές. Το AGROTAIN που περιέχουν μηδενίζει τις απώλειες εξαέρωσης του ουρεϊκού αζώτου. Γι’ αυτό και τα NUTRIMORE καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των φυτών σε άζωτο με μία μόνο εφαρμογή. Αντίθετα Νιτρ. Αμμ. και Α.Ν. Α επειδή είναι πιο αραιοί τύποι αλλά κυρίως λόγω των μεγάλων απωλειών του νιτρικού αζώτου που περιέχουν τελικά παρέχουν αδύναμη αζωτούχος θρέψη γι’ αυτό παραδοσιακά απαιτείται επαναληπτική εφαρμογή άρα αυξημένα έξοδα σε λίπασμα αλλά και σε εργατικά, πετρέλαια κ.α. 

-Τα NUTRIMORE είναι πιο πυκνά σε σχέση με τα περισσότερα κοινά αζωτούχα και επιπλέον έχουν μηδενικές απώλειες σε άζωτο. Μπορείς να ρίξεις έως και 50% λιγότερα κιλά λιπάσματος σε σχέση με τα κοινά αζωτούχα λιπάσματα μειώνοντας το κόστος λίπανσης κατά 20-30%. Μικρότερος όγκος λιπάσματος σημαίνει λιγότερη δουλειά, εργατικά, καύσιμα και χρόνος. Με τα NUTRIMORE πετυχαίνουμε περισσότερα με λιγότερα!   

- Τα  NUTRIMORE είναι τα μόνα λιπάσματα που περιέχουν το γνήσιος με πατέντα σταθεροποιητή ουρεάσης AGROTAIN. Όπως έχουν αποδείξει πειράματα σε όλο τον κόσμο αλλά και διαπιστευμένο εργαστήριο στην Ελλάδα, το AGROTAIN είναι το μοναδικό που παραμένει ενεργό στο 100% τουλάχιστον ένα χρόνο μετά την ενσάκιση του, αφού εφαρμοστεί πάνω στην ουρία. Αντίθετα οι σταθεροποιητές ουρεάσης του ανταγωνισμού όπως απέδειξαν σχετικοί έλεγχοι σε διαπιστευμένα εργαστήρια είτε δεν ανιχνεύθηκαν είτε βρέθηκαν σε πολύ χαμηλά ποσοστά αποδεικνύοντας ότι παραμένουν ενεργοί για πολύ μικρό διάστημα σε κάποιες περιπτώσεις μόλις 15 ημέρες.                         

Το απέδειξε και το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Με τα NUTRIMORE η σοδειά αυξάνεται τουλάχιστον κατά 10%. Αυξημένη σοδειά σημαίνει αυξημένο εισόδημα. Αυτό άλλωστε πρέπει να είναι και το ζητούμενο για τους παραγωγούς που θέλουν να είναι βιώσιμοι!




Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία