BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

«Συνεχίζουμε μαζί», τα online σεμινάρια της Syngenta

Η πρωτοφανής υγειονομική κρίση μας ανάγκασε όλους να πειθαρχήσουμε και να απομονωθούμε για το κοινό καλό, αποκλείοντας τις συγκεντρώσεις και την πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας όμως, και το πρόγραμμα «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ», οι άνθρωποι της Syngenta Hellas είμαστε πανέτοιμοι να γεφυρώσουμε αυτό το κενό, και να είμαστε κοντά σας. Με online διασκέψεις και συγκεντρώσεις, συνεχίζουμε κανονικά το πρόγραμμα σεμιναρίων μας με τους Έλληνες παραγωγούς.

φωτο_επικεφαλιδας_αρθρου

95
0

1.Σύγχρονη φυτοπροστασία για υψηλές αποδόσεις στην ελιά / 22 Απριλίου 2020

Η ελιά διαχρονικά αποτελεί μια από τις σημαντικότερες καλλιέργειες στην Ελλάδα. Από την Κρήτη μέχρι και τη Β. Ελλάδα, η ελιά συνεχίζει να μας προσφέρει το λάδι της αλλά και τις ελιές προς βρώση. Την ίδια στιγμή εχθροί και ασθένειες έρχονται να μειώσουν την ποιότητα αλλά και την ποσότητα της παραγωγής. 
Στο σεμινάριο συζητήθηκαν το επιχειρηματικό περιβάλλον της καλλιέργειας, τα προβλήματα που συναντούμε και τρόποι αντιμετώπισης.



Βρείτε εδώ το σχετικό βίντεο 

2.Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία για καλύτερη επιτυχία στο βαμβάκι Μέρος 1ο/ 28 Απριλίου 2020

Η καλλιέργεια του βαμβακιού είναι για την Ελλάδα μια από τις σημαντικότερες καλλιέργειες. Αναφέρεται και συχνά ως «λευκός χρυσός», χαρακτηρισμός που δείχνει τη σημασία του βαμβακιού για τον Έλληνα αγρότη αλλά και την εθνική μας οικονομία, μια και το προϊόν είναι κυρίως εξαγώγιμο και αποτελεί πραγματικό στήριγμα της οικονομίας μας.

Το βαμβάκι είναι καλλιέργεια που θέλει σωστούς τεχνικούς χειρισμούς από τον παραγωγό, εμπειρία και πολύ δουλειά. Στο σεμινάριο συζητήθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης των δυσκολιών και τα προβλήματα της καλλιέργειας και τι πρέπει να προσέξει ο παραγωγός για να βελτιώσει την ποσότητα αλλά και την ποιότητα του βαμβακιού του.




Βρείτε εδώ το σχετικό βίντεο 

3.Ας μιλήσουμε για το κολοκύθι
Νέες τάσεις κατανάλωσης και εμπορίας, νέες ιώσεις, αποτελεσματικότερες τεχνικές καλλιέργειας, φυτοπροστασία και υβρίδια για κάθε εποχή!

Η δημοτικότητα του κολοκυθιού ανεβαίνει, ειδικά τα τελευταία χρόνια, ξεπερνά τα όρια των χωρών της Μεσογείου, που παραδοσιακά καλλιεργείται και καταναλώνεται. Στην Ελλάδα και την Κύπρο, είναι βασικό υλικό στην κουζίνα μας και χρησιμοποιείται όλο το χρόνο σε πολλές παραδοσιακές αλλά και πιο νεωτεριστικές συνταγές!

Ποιες είναι οι νέες τάσεις που διαμορφώνονται στην Ευρώπη όσον αφορά την καλλιέργεια και την εμπορία του κολοκυθιού; Ποιες είναι οι νέες ιώσεις που εξαπλώνονται στη λεκάνη της Μεσογείου και ποια είναι τα προληπτικά μέτρα που μπορούμε να λάβουμε για να παρατείνουμε τη διάρκεια της καλλιέργειάς μας; Πώς επιδρά η επιλογή του υβριδίου και η κάλυψη της καλλιέργειας με Argil στη διακύμανση μυζητικών εντόμων- φορέων ιώσεων; Ποια είναι τα εγκεκριμένα προϊόντα φυτοπροστασίας; Ποια είναι τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά των υβριδίων της Syngenta και ποιες οι ανάγκες του καταναλωτή που καλύπτουν;




Βρείτε εδώ το σχετικό βίντεο 

  1. Taegro και αντιμετώπιση ασθενειων στο Αμπέλι. Μια νεα λογική/ 4 Μαΐου 2020

Η Syngenta με ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο στο αμπέλι, καλύπτει όλες τις αναγκες φυτοπροστασίας κατά των μυκήτων σε επιτραπέζιο και οινοποιήσιμο αμπέλι. Σε αυτό το χαρτοφυλάκιο προστίθεται από φέτος και το Taegro. Το Taegro αποτελεί το πρώτο βιολογικό μυκητοκτόνο της Syngenta που παρέχει υψηλή προστασία έναντι μυκητολογικών ασθενειών όπως το ωίδιο και το βοτρύτη στο αμπέλι με μηδενικό PHI αλλά και μεγάλη ευελιξία χρήσεως.

Βρείτε εδώ το σχετικό βίντεο  

  1. Taegro: Η νέα εποχή στην προστασία των κηπευτικών καλλιεργειών και φράουλας/ 6 Μαΐου 2020
Οι απαιτήσεις αλλά και οι περιορισμοί στο περιβάλλον της φυτοπροστασίας συνεχώς αυξάνονται. Το Taegro αποτελεί το πρώτο βιολογικό μυκητοκτόνο της Syngenta που παρέχει υψηλή προστασία έναντι μυκητολογικών ασθενειών όπως το ωίδιο και το βοτρύτη σε κηπευτικά και φράουλα αλλά και μεγάλη ευελιξία λόγω του μηδενικού διαστήματος (ΡΗΙ) για συγκομιδή. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί στο webinar από τη Syngenta στις 6 Μαΐου και ώρα 20:00 την εξέλιξη της φυτοπροστασίας.

Βρείτε εδώ το σχετικό βίντεο  

  1. Η προστασία της πατάτας σε πρώτη προτεραιότητα. Ολοκληρωμένες προτάσεις και προγράμματα φυτοπροστασίας πατάτας/ 20 Μαΐου 2020

Η πατάτα αποτελεί μία από της σημαντικότερες καλλιέργειες της Ελληνικής γεωργίας με τρεις κύριες φυτεύσεις, την καλοκαιρινή, την ανοιξιάτικη, και την φθινοπωρινή, και συνολική έκταση από 200 ως 250 χιλιάδες στρέμματα.

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος παραγωγός πατάτας κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας του είναι πολλές.

Ξεκινώντας από τη ζιζανιοκτονία και τους εχθρούς εδάφους, συνεχίζοντας με τις μυκητολογικές και εντομολογικές προσβολές μέχρι την αποφύλλωση η Syngenta προσφέρει κορυφαίες και αξιόπιστες λύσεις σε όλη την εξέλιξη της καλλιέργειάς.





Βρείτε εδώ το σχετικό βίντεο  

  1. Κουνουπίδι, Μπρόκολο, Λάχανο: Τα σταυρανθή στην επικαιρότητα! Καινοτομίες στην έρευνα, νέες τάσεις στην κατανάλωση, φυτοπροστασία, θρέψη και υβρίδια για κάθε ανάγκη!/ 3 Ιουνίου 2020

Η νέα τάση για υγιεινή διατροφή και η δημιουργική μαγειρική φαίνεται να τις επαναφέρουν στο προσκήνιο τα σταυρανθή; Oι λόγοι είναι φυσικά η θρεπτική τους αξία. αλλά επιπλέον η ποικιλομορφίας τους και οι ανεξάντλητοι τρόποι που μπορούν να μαγειρευτούν και να συνδυαστούν με άλλες τροφές!

Ποιες είναι λοιπόν οι τάσεις που διαμορφώνονται στην Ευρώπη όσον αφορά την καλλιέργεια και την εμπορία των σταυρανθών; Ποιες καινοτόμες ιδέες έχουν προκύψει από την έρευνα του γενετικού υλικού για την βελτίωση της παραγωγής και της ποιότητας στην περίπτωση του κουνουπιδιού; Ποια είναι τα εγκεκριμένα προϊόντα φυτοπροστασίας για την προστασία της καλλιέργειάς μας από τους εχθρούς και τις ασθένειες; Πώς θα κάνουμε την καλλιέργεια μας καλύτερη με σωστή θρέψη; Ποια είναι τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά των υβριδίων της Syngenta και ποιες είναι οι προτάσεις ανά εποχή και χρήση;




Βρείτε εδώ το σχετικό βίντεο  

  1. Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία για καλύτερη επιτυχία στο βαμβάκι Μέρος 2ο/ 16 Ιουνίου 2020

Η καλλιέργεια του βαμβακιού, για να γίνει πραγματικός «λευκός χρυσός» θέλει συνεχή παρακολούθηση και έγκαιρη, ορθολογική διαχείριση των εντομολογικών προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν.

Στη Syngenta Hellas έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και τα προϊόντα να αντιμετωπίσουμε σωστά τις πιθανές εντομολογικές προσβολές για να φέρουμε απόδοση και κέρδος στη καλλιέργεια του βαμβακιού σου.




Βρείτε εδώ το σχετικό βίντεο  

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία