BACK TO
TOP
Βιολογική Παραγωγή

Παράταση διαβούλευσης για Βιολογικά ζητά η Λακωνία

Να παρατείνει την προθεσμία διαβούλευσης στο σχέδιο για τη «Βιολογική Γεωργία» καλούν το γενικό γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Χαράλαμπο Κασίμη, οι βιοκαλλιεργητές της Λακωνίας, με αφορμή την ανοικτή διαβούλευση, που ξεκίνησε από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, της προηγούμενης εβδομάδας.

Παράταση διαβούλευσης για Βιολογικά ζητά η Λακωνία

5
0

«Εάν πραγματικά θέλετε την διαβούλευση θα πρέπει τουλάχιστον να μετακινήσετε την προθεσμία έως την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, διαφορετικά μας κοροϊδεύετε», σημειώνουν επ’ αυτού.

«Είναι αδύνατον οι 60 σελίδες του Σχεδίου και η πληθώρα των Ευρωπαϊκών Κανονισμών να μελετηθούν σε 7 ημέρες γιατί μας είναι αδύνατον να απουσιάσουμε από τα χωράφια μας τουλάχιστον τις μισές και μάλιστα σε περίοδο ελαιοσυλλογής. Περιμένουμε απάντηση σας, έως την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016», εξηγεί η Ένωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ

1.Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ε. Αποστόλου

2. Γ.Γ. κ. Αντώνογλου

3. Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χ. Κασίμη

4. Γενική Διεύθυνση Βιώσιμης Αγροτικής Ανάπτυξης

                                                  

Θέμα: Σχέδιο απόφασης για το Μέτρο 11 «Βιολογική Γεωργία» του ΠΑΑ 2014-2020

Αγαπητοί Κύριοι,

Στις 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 15:06 μ.μ. μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το ανωτέρω αναφερόμενο Σχέδιο ζητώντας μας εντός 7 ημερολογιακών ημερών να καταθέσουμε τυχόν παρατηρήσεις μας ηλεκτρονικά έως την Πέμπτη 27/10/2016. Πέραν αυτού μηδέν.

Κύριε Γενικέ Γραμματέα, Χαράλαμπε Κασίμη αυτή είναι η διαβούλευση που μας είχατε διαβεβαιώσει; Με διαδικασίες «fast-track»; Εάν πραγματικά θέλετε την διαβούλευση θα πρέπει τουλάχιστον να μετακινήσετε την προθεσμία έως την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, διαφορετικά μας κοροϊδεύετε.

Είναι αδύνατον οι 60 σελίδες του Σχεδίου και η πληθώρα των Ευρωπαϊκών Κανονισμών να μελετηθούν σε 7 ημέρες γιατί μας είναι αδύνατον να απουσιάσουμε από τα χωράφια μας τουλάχιστον τις μισές και μάλιστα σε περίοδο ελαιοσυλλογής. Περιμένουμε απάντηση σας, έως την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016.

 

 Σπάρτη, Σαββάτο 22 Οκτωβρίου 2016 

 

 

Καραμπάσης Δημήτρης 

                           Πρόεδρος της Ένωσης

Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία