REPORTS
Ήρθαν και έδεσαν οι πρώτες ζέστες µε το θερµοκηπιακό καρπούζι ποικιλίας Μποστάνα που ξεκίνησε να µαζεύεται 9 Απριλίου στην Αµαλιάδα, ενώ από τις 15...
Αναζήτηση
Ήρθαν και έδεσαν οι πρώτες ζέστες µε το θερµοκηπιακό καρπούζι ποικιλίας Μποστάνα που ξεκίνησε να µαζεύεται 9 Απριλίου στην Αµαλιάδα, ενώ από τις 15...
Η Ευρώπη υπολείπεται αρκετά από την ελάχιστη σύσταση των 400 g ημερησίως/κάτοικο φρέσκων φρούτων και λαχανικών, όπως αποκαλύπτει η τελευταία έκδοση του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου...
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με επιστήμονες από το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο προχώρησε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, στην έναρξη προγράμματος κλασσικής βιολογικής...
Η σεζόν της φράουλας στην Ελλάδα φέτος φαίνεται να είναι σημαντικά καλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Πολυδωρόπουλο, γεωπόνο...
Μεγαλύτερη και πρωιμότερη αναμένεται να είναι η διακίνηση των ακτινιδίων της Zespri για τη φετινή σεζόν, καθώς η εταιρεία στοχεύει στην πώληση περίπου 70...
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά αγροτών με τη χορήγηση δύο πλήρων διετών υποτροφιών σε παιδιά παραγωγών της για φοίτηση στο Επαγγελματικό...
Πρόβλεψη του όγκου και των τιμών των φρούτων και των λαχανικών μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), αυτό τον τομέα δραστηριότητας έχει επιλέξει η startup...
Επιλογή προτεραιότητας αποτέλεσε για πολλούς παραγωγούς φέτος η καλλιέργεια των οσπρίων. Ρεβίθια, φασόλια και φακές, έχουν αυξήσει τα στρέµµατά τους σηµαντικά σε σχέση µε...
Ποδαρικό με 70 λεπτά το κιλό για τα κόκκινα Cincinnati και 50-55 λεπτά το κιλό για τα λευκά Babylon στη νέα εμπορική περίοδο για...
Στα κηπευτικά η εµφάνιση και το µέγεθος πληρώνεται πολύ καλά. Το χάσµα µεταξύ της πρώτης ποιότητας ντοµάτας και της µέσης είναι συνήθως µεγαλύτερη των...