BACK TO
TOP
Fresher

Προσεχώς και κηπευτικά του σωλήνα

Να αυξήσει την κατανάλωση των φρούτων και των λαχανικών κατάφερε η ισπανική εταιρεία Fru&tube χρησιμοποιώντας μια καινοτόμα συσκευασία που μοιάζει με το σωλήνα που αποθηκεύονται τα μπαλάκια του τένις. Τη συναρπαστική αυτή επενδυτική ιδέα φιλοξενεί στις σελίδες του το Fresher που κυκλοφορεί το Σάββατο 15 Ιουλίου μαζί με την Agrenda.

Προσεχώς και κηπευτικά του σωλήνα

3
0
Παράλληλα, διαβάστε για τα νέα μοναδικά υβρίδια φρούτων που μπορεί να μην αποδίδουν μεγάλες ποσότητες αλλά σίγουρα κλέβουν τις εντυπώσεις και διεκδικούν μια θέση σε γκουρμέ εστιατόρια.

Επίσης, στις σελίδες του Fresher, βρείτε δύο αναλυτικά δισέλιδα για τις εκτιμήσεις παραγωγής, τη ζήτηση, τις τιμές, τις εξαγωγές και τις νέες ποικιλίες για τη ντομάτα και το επιτραπέζιο σταφύλι.

Σ’ ένα ξεχωριστό δισέλιδο ρεπορτάζ καλύπτονται θέματα αγοράς για τα βερίκοκα Μπεμπέκου, τα σκόρδα, τα σύκα, τα καρπούζια, τη μελιτζάνα και την πατάτα. Επιπλέον, σ’ έναν 6σέλιδο φάκελο υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για την αγορά του επιτραπέζιο ροδάκινου, όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο κομμάτι της αποζημίωσης των παραγωγών και φυσικά για την έναρξη της συγκομιδής στο συμπύρηνο.

Στο Fresher Ιουλίου που έρχεται μαζί με την Agrenda αναλυτικό ρεπορτάζ για όλα τα επιχειρηματικά και τα επενδυτικά νέα από τον κλάδο των οπωροκηπευτικών αλλά και των αλυσίδων λιανεμπορίου.

Διαβάστε, ακόμα, ένα τετρασέλιδο με πλήρεις καλλιεργητικές συμβουλές μεταξύ άλλων για το ωίδιο στο αγγούρι, για τους θρίπες στα φασολάκια και την αφυδωτική δράση του ατταπουλγίτη πάνω στην πράσινη αφίδα της πατάτας.

Όπως κάθε φορά, ξεχωριστή θέση στην ειδική έκδοση της Green Box για τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν και οι παρουσιάσεις επιτυχημένων εταιρικών μοντέλων από τον κλάδο




Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία