BACK TO
TOP
Οικονομία και Πολιτική

Σε καλές σχέσεις με τη Μόσχα προβλέπει ο Πρόεδρος Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε την Τετάρτη ότι θα συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν στη Σύνοδο Κορυφής της G20 στην Ιαπωνία, δηλώνοντας ότι προσβλέπει σε καλές σχέσεις με τη Μόσχα.

tramp-poutin-elsinki

8
0

Στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, ο Τραμπ είπε ότι θα έχει συναντήσεις με τον Πούτιν και τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ. «Θέλω να τα πάμε καλά με τη Ρωσία, και νομίζω ότι θα το κάνουμε. Θέλω να τα πάμε καλά με την Κίνα, και νομίζω ότι θα το κάνουμε. Θα συναντηθώ στην πραγματικότητα με τους δυο τους [σ.σ. τους προέδρους των δύο χωρών] την επόμενη εβδομάδα στην Ιαπωνία στην G20», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Η Μόσχα χαρακτήρισε χθες πιθανή μια «σύντομη συνομιλία» των Πούτιν και Τραμπ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ομάδας των 20 πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά και αναπτυσσόμενων οικονομιών του κόσμου στην Οσάκα, αν και ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πέσκοφ διευκρίνισε πως δεν έχει υπάρξει καμία πρόταση για συνάντηση.

«Δεν έχουμε καμία πληροφορία για μια επίσημη συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Τραμπ στην Οζάκα» είπε στους δημοσιογράφους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση ή πρωτοβουλία εκ μέρους της αμερικανικής πλευράς για κάτι τέτοιο.

 

Πηγή: naftemporiki.gr


 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία