Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Business

Στρατηγική ανάπτυξη για Agrolab RDS με εφαλτήριο την Κύπρο

Τις νέες της εργαστηριακές εγκαταστάσεις στην Κύπρο, που θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για τη στρατηγική ανάπτυξη του ομίλου των εργαστηρίων στη ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, εγκαινίασε στις 6 Ιουνίου η AGROLAB RDS....

Στρατηγική ανάπτυξη για Agrolab RDS με εφαλτήριο την Κύπρο

0
0

Ειδικότερα, τα εγκαίνια των εργαστηριακών εγκαταστάσεων της AGROLAB RDS Cyprus στη Λευκωσία έγιναν παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομου Β’, του Αναπληρωτή Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού Λευτέρη Χριστοφόρου, βουλευτών, δημάρχων και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Η AGROLAB RDS – Integrated Laboratory & Consultancy Solutions, είναι μέλος της Redestos-Efthymiadis Agrotechnology Group, ενός ομίλου με πάνω από 80 χρόνια ιστορίας στο χώρο της γεωργίας και συσσωρευμένης εμπειρίας στην κάλυψη των αναγκών του αγρότη και του καταναλωτή, μέσα από ένα σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών, που αφορούν τη δημόσια υγεία, τα τρόφιμα, το νερό και το περιβάλλον γενικότερα.

Το δίκτυο εργαστηριών της AGROLAB RDS, με τα κεντρικά της εργαστήρια στη Θεσσαλονίκη και με μονάδες σε Αθήνα, Βόλο, Βουλγαρία -τώρα και στην Κύπρο- πληροί όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και διαπιστεύσεις ποιότητας εξυπηρετώντας σε άριστο βαθμό τις ανάγκες της αγοράς των χωρών της Βαλκανικής και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η παροχή των υπηρεσιών της στην Κύπρο θα αποτελέσει επιπλέον το εφαλτήριο για τη στρατηγική ανάπτυξη του ομίλου των εργαστηρίων στη ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της, η AGROLAB RDS συνεργάστηκε με τον καταξιωμένο Όμιλο Εταιρειών M.S.C. Latouros Investments, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της λατόμησης για πάνω από 40 χρόνια, με συμμετοχή σε τέσσερα από τα πιο σημαντικά λατομεία της Κύπρου.

Η AGROLAB RDS είναι ένα εξειδικευμένο one-stop εργαστήριο ευρωπαϊκού επιπέδου, που προσφέρει στους πελάτες της προγράμματα ελέγχου που ικανοποιούν τις απαιτήσεις της κυπριακής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και όχι μόνο.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Επιλογές από τα έντυπα