BACK TO
TOP
Διεθνή

Σταματά τη λειτουργία των εργοστασίων Αγγλίας η JCB λόγω μειωμένης ζήτησης

Η JCB σταματά την παραγωγή σε όλες τις μονάδες της στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αποτέλεσμα της «της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού που προκάλεσε μια πρωτοφανή μείωση της παγκόσμιας ζήτησης», σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

jcblockdonwn

35
0

Η εταιρεία σταματά την παραγωγή για το υπόλοιπο αυτής της εβδομάδας και ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα στα εννέα εργοστάσια παραγωγής της στο Staffordshire, το Derbyshire και το Wrexham.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος που επηρεάζονται από την κίνηση θα πληρωθούν στο ακέραιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επιβεβαίωσε η εταιρεία.

Δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση για το τι θα συμβεί μετά το πέρας της περιόδου αυτής, δήλωσε ο γίγαντας των μηχανημάτων.

"Καθώς συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 στην υγεία, έχει γίνει πιο δύσκολη η διατήρηση της επιχειρηματικής συνέχειας σε αυτό το ασταθές οικονομικό κλίμα. Η JCB είναι παγκόσμιος εξαγωγέας και η παγκόσμια ζήτηση για τα προϊόντα μας μειώθηκε απότομα καθώς οι πελάτες ακυρώνουν τις παραγγελίες και αναβάλλουν τις παραδόσεις" αναφέρει η ανακοίνωση.

Η εταιρεία προειδοποίησε ότι το ζήτημα δεν είναι μόνο θέμα του Ηνωμένου Βασιλείου, τονίζοντας ότι έχει παγκόσμιο αντίκτυπο. Πρόσθεσε ότι "με χώρες όπως η Γαλλία, η Ισπανία και η Ιταλία να βρίσκονται σε καραντίνα, αυτές οι βασικές αγορές για εξοπλισμό κατασκευών εξαφανίζονται σε μια νύχτα".

"Υπό το πρίσμα αυτής της ταχέως μεταβαλλόμενης κατάστασης, πρέπει να επανασχεδιάσουμε την παραγωγή μας και ως εκ τούτου η κατασκευή σε όλα τα εργοστάσια του Ηνωμένου Βασιλείου θα σταματήσει για την υπόλοιπη εβδομάδα και όλη την επόμενη εβδομάδα.

"Αυτό θα μας επιτρέψει να κάνουμε απολογισμό της κατάστασης, να ανασχεδιάσουμε το βιβλίο παραγγελιών μας, να δώσουμε προτεραιότητα στα προϊόντα που απαιτούν οριστικά οι πελάτες και να διασφαλίσουμε την ανακατανομή των ανταλλακτικών και των εξαρτημάτων για να υποστηρίξουμε την παραγωγή αυτών των προϊόντων", καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία