BACK TO
TOP
Διεθνή

Προώθηση αγροτικών προϊόντων της Δυτ. Ελλάδας στην πολωνική αγορά

Η προώθηση των αγροτικών προϊόντων παράλληλα με την ενίσχυση των διμερών εμπορικών σχέσεων κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου με τον Πρέσβη της Πολωνίας στην Αθήνα, Artur Lompart, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

322472027_538894591539947_796115051839231_n_2

96
0

Άλλωστε, ήδη υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας των δύο πλευρών από τον περασμένο Μάϊο όπου ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης είχε συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Πολωνίας με επικεφαλής τον Πρέσβη, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία αδελφοποίησης των δυο Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας με την Περιφέρεια Δυτικής Πομερανίας.

Σε δηλώσεις του ο κ Βασιλόπουλος υποστήριξε ότι «Οι συναντήσεις αυτές ενισχύουν τον ιδιαίτερα εξωστρεφή χαρακτήρα της Περιφέρειάς μας. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο τις συνεργασίες μας για εμπορικές σχέσεις με χώρες που αναζητούν ποιοτικά αγροτικά προϊόντα».

Αξίζει να τονιστεί ότι στην συνάντηση συμμετείχε και ο Μιχάλης Ροδόπουλος, πρόεδρος συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας «Ο Φάρος» όπου από την πλευρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ανθρωπιστική βοήθεια που προσέφεραν οι Πολωνοί σε Ουκρανούς πρόσφυγες του πολέμου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία