Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Μακροοικονομικά

Ελλάδα ήταν έτοιμη για καθαρή έξοδο το 2014 σύμφωνα με τον γ.γ. του ESM

Τα πράγματα πήγαιναν προς τη σωστή κατεύθυνση το 2014 και προετοιμάζαμε μία καθαρή έξοδο για την Ελλάδα, αλλά οι Βαρουφάκης κόστισε πολλά χρήματα στην Ελλάδα, δήλωσε ο Καλίν Ανέβ Γιένσεν, γενικός γραμματέας του ESM, σε συνέντευξή του σε ολλανδικό...

Ελλάδα ήταν έτοιμη για καθαρή έξοδο το 2014 σύμφωνα με τον γ.γ. του ESM

0
1
Όπως τόνισε ο γενικός γραμματέας του ESM, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Γ. Βαρουφάκης, προκάλεσε έντονες συγκρούσεις με την ΕΕ το 2015.

"Στο εξάμηνο που ήταν υπουργός, τάχθηκε εναντίον των μεταρρυθμίσεων και αναζωπύρωσε την ελληνική κρίση και πάλι", τόνισε ο Γιάνσε.

Πρόσθεσε πως ο Βαρουφάκης "δεν έφερε καλό στον ελληνικό λαό. Η πολιτική του έχει κοστίσει πολλά λεφτά και η Ελλάδα δυστυχώς είχε γυρίσει χρόνια πίσω. Πραγματικά πήγαινε στην σωστή κατεύθυνση το 2014 και προετοιμαζόμασταν για καθαρή έξοδο για την Ελλάδα, έτσι ώστε να έβγαινε από το πρόγραμμα στήριξης χωρίς δάνειο”.

Πηγή: Euro2tady.gr

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

08-08-2018 20:34sotos

ΓΡΕ!!! ΡΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΕSM KAI TOY EORGROUP ???????????? NA TOYΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΑ ΤΙΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΤΑ GOYTS-GOUTS ???????????

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Επιλογές από τα έντυπα