Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Μακροοικονομικά

Οι επενδυτές ζητούν προβλεψιμότητα λέει ο Τζέφρι Πάιατ

Την άρση των εμποδίων για τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα, μέσω της μεταρρύθμισης του κράτους, προκρίνει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, σε συνέντευξη στη εφημερίδα «Ναυτεμπορική» με αφορμή την 83η ΔΕΘ, ως το στοιχείο που είναι σε θέση να απελευθερώσει τη δυναμική της ελληνικής οικονομίας.

Περισσότερους Αμερικανούς τουρίστες περιμένει ο Πάιατ στην Ελλάδα

6
0
 Προτρέπει επίσης την κυβέρνηση να στείλει το μήνυμα ότι δεν θα σπαταλήσει τα δημοσιονομικά οφέλη που η χώρα αποκόμισε μέσα από τις θυσίες των προηγούμενων ετών. Υπό αυτές τις δύο προϋποθέσεις, ο Αμερικανός αξιωματούχος δηλώνει αισιόδοξος ότι η Ελλάδα μπορεί να υπολογίζει σε αμερικανικές επενδύσεις κάποιων δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσα στο επόμενο έτος, διαμηνύοντας την πολιτική δέσμευση των ΗΠΑ στην υποστήριξη της ελληνικής οικονομίας. Η λέξη-κλειδί; «Προβλεψιμότητα».
Ο ρόλος της Ουάσιγκτον το 2015 και η συζήτηση του Αμερικανού πρέσβη με μια νέα Ελληνίδα επιχειρηματία στη Σίλικον Βάλεϊ. Η αμυντική συνεργασία και η αμερικανική ατζέντα στην ενέργεια. Η αμερικανική πολιτική των δασμών και η ελληνική σωληνουργεία.

naftemporiki.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία