Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πολιτικές

Στην γενική συνέλευση του ΣΕΒ Τσίπρας-Μητσοτάκης

Oμιλίες στην ετησία γενική συνέλευση του ΣΕΒ θα πραγματοποιήσουν (σε διαφορετικές ώρες) την Τρίτη 29 Μαΐου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης....

Στην γενική συνέλευση του ΣΕΒ Τσίπρας-Μητσοτάκης

0
0

Η συνέλευσης του ΣΕΒ θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής, με τον Πρωθυπουργό να απευθύνει χαιρετισμό στην απογευματινή εκδήλωση των εργασιών της, στην οποία θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Θα ακολουθήσει ομιλία του προέδρου του ΣΕΒ Θεόδωρου Φέσσα.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην πρωινή συνεδρίαση.

Κεντρικός ομιλητής στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ θα είναι ο πρώην αντικαγκελάριος και υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Στη γενική συνέλευση αναμένεται να προταθεί από το ΔΣ του ΣΕΒ η ανανέωση της θητείας του κ. Φέσσα στην ηγεσία του Συνδέσμου.

Στο πλαίσιο της συνέλευσης πρόκειται να παρουσιαστεί το έργο της διάσωσης του ιστορικού αρχείου του ΣΕΒ που αποτελείται από 100.000 σελίδες, οι οποίες καλύπτουν διαδρομές της εκατονταετούς ιστορίας του Συνδέσμου, από συστάσεώς του (1907) έως το 2007.

Το αρχείο περιλαμβάνει έγγραφα από Συλλογικές Συμβάσεις, Καταστατικά, εκδόσεις, πρακτικά γενικών συνελεύσεων κλπ. και είναι προσβάσιμο στη διεύθυνση http://emuseum.sev.org.gr.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire