Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πολιτικές

«Ούτε είμαστε ούτε θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ», το μήνυμα των «53» σε Τσίπρα

Μήνυμα προς Αλέξη Τσίπρα και στελέχη που φλερτάρουν με «πασοκοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ στέλνουν οι "53" δια κειμένου που υπογράφουν στελέχη τους, δημοσίευσε η εφημερίδα «Εποχή» και αναδημοσίευσε ο ιστότοπος, commonality.gr.

«Ούτε είμαστε ούτε θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ», το μήνυμα των «53» σε Τσίπρα

0
0

Σημειωτέων, άτυπος επικεφαλής της ομάδας των «53» είναι  υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Στο κείμενο που παρατίθεται αναλυτικά παρακάτω, ασκείται κριτική στο φλερτ κυβερνητικών στελεχών με το ΠΑΣΟΚ ( σε προτάγματα και νοοτροπίες) και διακηρύσσεται ως μόνη αποδεκτή λύση: η επιστροφή επιστροφή "στην προ μνημονίου αριστερή κανονικότητα. Στην προγραμματική, ιδεολογική, πολιτική, κινηματική και οργανωτική κανονικότητα του ΣΥΡΙΖΑ".

ριμένη συγκυρία και με δεδομένη την έξοδο από το μνημονιακό πρόγραμμα και τη στενή εποπτεία επικεντρώνεται στις μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες προγραμματικού χαρακτήρα για την αποκατάσταση των αδικιών, που προέκυψαν τη μνημονιακή περίοδο, την υποστήριξη των δυνάμεων της εργασίας —τα πρώτα δείγματα είναι πράγματι ενθαρρυντικά—, την εμβάθυνση της δημοκρατίας, τη διεύρυνση των κοινωνικών-πολιτικών δικαιωμάτων. Με δύο λόγια στην επιστροφή στην προ μνημονίου αριστερή κανονικότητα. Στην προγραμματική, ιδεολογική, πολιτική, κινηματική και οργανωτική κανονικότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία