BACK TO
TOP
Πολιτικές

Μαζεύτηκαν επιστολές για πρόταση μομφής κατά της Τερέσα Μέι

Οι απαιτούμενες 48 επιστολές βουλευτών των Τόρις για την κατάθεση πρότασης μομφής κατά της πρωθυπουργού συγκεντρώθηκαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα BrexitCentral που επικαλείται αξιόπιστη πηγή.

mei

Agronews

3
0

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί πλέον να διεξαχθεί η ψηφοφορία στο Βρετανικό Κοινοβούλιο που μπορεί να οδηγήσει την Μέι εκτός εξουσίας.

Εξάλλου, από μια κλωστή κρέμεται πλέον η τύχη της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, μετά το μπαράζ υπουργικών παραιτήσεων με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ να δηλώνει πως η Ε.Ε. προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο μη συμφωνίας.

Λίγες ώρες αφότου η Μέι ανακοίνωνε αργά το βράδυ της Τετάρτης ότι έχει τη στήριξη του υπουργικού συμβουλίου όσον αφορά το προσχέδιο συμφωνίας με την Ε.Ε. για το Brexit, τέσσερις υπουργοί, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Brexit Ντομινίκ Ράαμπ και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας, ανακοίνωναν την παραίτησή τους. Βαλλόμενη πανταχόθεν, η Μέι επιχείρησε να εκβιάσει, λέγοντας στους βουλευτές να δεχτούν τη συμφωνία της, ειδάλλως υπάρχει κίνδυνος να μη γίνει τελικά καν το Brexit.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία