BACK TO
TOP
Πολιτικές

Στήριξη σε Καμμένο από τον ανεξάρτητο βουλευτή Αριστείδη Φωκά

Την πρόθεσή του να ενταχθεί, υπό συνθήκες, στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Θεσσαλονίκης Αριστείδης Φωκάς, καλώντας σε συστράτευση ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών. 

FOKAS

17
0

Ερωτηθείς για την πρόσκληση Καμμένου για προσθήκη βουλευτών στην ομάδα των ΑΝΕΛ, ο κ. Φωκάς -που είχε εκλεγεί βουλευτής με την Ενωση Κεντρώων- υποστήριξε ότι είναι ανοιχτός να συνεργαστεί «με οποιονδήποτε από το δημοκρατικό τόξο αντιστέκεται στη Συμφωνία των Πρεσπών».

Σχετικά με την παραίτηση του Πάνου Καμμένου, ο Αριστείδης Φωκάς, μιλώντας στον Ρ/Σ Θέμα, είπε ότι «είναι προς τιμήν του που παραιτήθηκε από υπουργός. Μπορεί να μην παραιτήθηκε για αύξηση της φορολογίας αλλά όταν μιλάμε για εθνικό θέμα δεν υπολογίζεις θέσεις και αξιώματα».

Για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ ο κ. Φωκάς τόνισε ότι «πρέπει να συνεργαστούμε οι Μακεδόνες βουλευτές. Δεν μιλάμε για συνεργασία σε κοινοβουλευτική ομάδα αλλά για πραγματική συνεργασία με όλους τους βουλευτές που είναι απέναντι στη συμφωνία. [...] Πρέπει να είμαστε μια γροθιά. Πολύ σωστά είπε ο κ. Καμμένος ότι δεν πρέπει να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών με κάτω από 180 βουλευτές» συμπλήρωσε.

Σφοδρή κριτική στους... πρόθυμους

Ο Αριστείδης Φωκάς σχολίασε και τη στάση των βουλευτών που δείχνουν πρόθυμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση. «Είναι ντροπή θα γραφτούν τα ονόμάτα τους με μαύρα γράμματα στην ιστορία. Έστω και την τελευταία στιγμή να σκεφτούν τι είναι σωστό. Να σταματήσουν να λένε παραμύθια στον εαυτό τους, να ρωτήσουν κάποιον καθηγητή από τη Μακεδονία να τους πουν για την ιστορία» είπε συγκεκριμένα και κατέληξε με την προτροπή «ας παραιτηθούν από την έδρα τους, ας πάνε σπίτι τους να μην ψηφίσουν την κάκιστη αυτή συμφωνία».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία