BACK TO
TOP
Πολιτικές

Ενωμένοι εναντίον του Τραμπ Μπάιντεν και Σάντερς

Χείρα φιλίας στον αντίπαλό του Μπέρνι Σάντερς έτεινε την Τρίτη 10 Μαρτίου (το πρωί της Τετάρτης ώρα Ελλάδας) ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μετά τη διαφαινόμενη άνετη επικράτησή του σε τουλάχιστον τρεις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη του υποψηφίου των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, συμπεριλαμβανομένης αυτής στην πολιτεία Μίσιγκαν, η οποία χαρακτηριζόταν αναμέτρηση-κλειδί.

f8cd617a381c4600a16f0a62d33aa53c

3
0

Σε συμφιλιωτικό τόνο, καθώς ανακήρυσσε τη νίκη του στις τρεις από τις έξι πολιτείες όπου διεξήχθησαν εσωκομματικές ψηφοφορίες χθες, ο Μπάντεν τόνισε ότι θέλει «να ευχαριστήσει τον Μπέρνι Σάντερς και τους υποστηρικτές του για την ακούραστη ενέργειά τους και το πάθος τους», προσθέτοντας πως «έχουμε τον ίδιο στόχο και μαζί θα νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ», στη διάρκεια ομιλίας του στη Φιλαδέλφεια.

Στο πλευρό του Μπάιντεν τάχθηκε στο μεταξύ και ο Άντριου Γιανγκ, ως τον περασμένο μήνα ο μοναδικός ασιατικής καταγωγής υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών ώστε να είναι ο υποψήφιος της παράταξης για την προεδρία στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

«Πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε πολιτική δουλειά όπως αυτή που ενεργοποίησε τους πολίτες που πήγαν και ψήφισαν τον Ντόναλντ Τραμπ, που ενεργοποίησε τον κόσμο να πάει να ψηφίσει τον Μπέρνι Σάντερς» δήλωσε ο Γιανγκ, 41χρονος επιχειρηματίας, μιλώντας σε εκπομπή του CNN.

«Πιστεύω ότι ο Τζο είναι ανοικτός σε αυτό το μήνυμα», πρόσθεσε ο Γιανγκ, αποκαλώντας τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ «πατριώτη δημόσιο λειτουργό» και «ακέραιο άνθρωπο».


Πηγή: naftemporiki.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία