BACK TO
TOP
Πολιτικές

Ο Δ. Παπαγιαννίδης στη θέση του Γ. Στρατάκου γ.γ. υπουργείου Γεωργίας

Στο πρόσωπο του Δημήτρη Παπαγιαννίδη, πέφτει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο κλήρος για την ανάληψη θέσης Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στη θέση του Γιώργου Στρατάκου που υπέβαλε την παραίτησή του, μετά από απαίτηση του υπουργού Σπήλιου Λιβανού.

Papagiannidis_2

463
1

Ο Δημήτρης Παπαγιαννίδης, μηχανικός και εκλεγμένος για χρόνια στο Τεχνικό Επιμελητήριο, έχει διατελέσει Γ.Γ. Κοινοτικών Πόρων στο υπουργείο Γεωργίας την περίοδο 2004 – 2009. Γεννήθηκε στην ορεινή Ναυπακτία το 1959 .

Νωρίτερα το Agronews έγραφε:
«Σκληρό διαζύγιο» τελικά η απομάκρυνση Στρατάκου από το υπουργείο Γεωργίας

Την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Στρατάκου απαίτησε και έλαβε τελικά ο υπουργός Σπήλιος Λιβανός.
Της παραίτησης προηγήθηκε έντονο παρασκήνιο με τον παραιτηθέντα γραμματέα να κινεί «θεούς και δαίμονες» προκειμένου να παραμείνει στη θέση του.Το ενδιαφέρον μεταφέρεται τώρα στην επιλογή του αντικαταστάτη, μιας και οι πρώτες επιλογές που είχε υπόψη του ο κ. Λιβανός δεν φαίνεται να εξασφαλίζουν την έγκριση του Μαξίμου.
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

12-04-2021 17:32Ηλίας Εμμανουηλίδης

Η νομή της Εξουσίας από τους κομματικούς τώρα συνεχίζεται. Πασόκ, Ν.Δ. και Σύριζα που διαχειρίστηκαν μνημόνια, σε όλες τις μνημονιακές εντολές έλεγαν ΝΑΙ εκτός από μία, όπου στύλωσαν τα πόδια: Στην εντολή για από-πολιτικοποίηση (δηλαδή από-κομματικοποίηση) της Δημόσιας Διοίκησης. Η εντολή για μόνο υπηρεσιακούς γενικούς γραμματείς πήγε άκλαυτη. Αυτά βλέπει και ο Πόουλ Τόμσεν και είπε ότι θα πάμε ξανά κατά διαόλου· επειδή το πελατειακό κράτος ζει και βασιλεύει. Για να γίνει κάποιος γενικός γραμματέας θα πρέπει να υπερισχύσει της σχετικής εσω-κομματικής κλοτσοπατινάδας!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία