BACK TO
TOP
Πρόσωπα

Tην Τετάρτη οι ΗΠΑ αποχαιρετούν τον Tζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον η κηδεία του 41ου προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, που πέθανε σε ηλικία 94 ετών.

dog_usa

Agronews

8
0

Εκτός από τους πολιτικούς, τους φίλους και τους συγγενείς που θα δώσουν το «παρών», μια παρουσία έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση. Ο λόγος για τη Σάλι, το Λαμπραντόρ που τα τελευταία χρόνια ήταν αχώριστος σύντροφος του Μπους. Η Σάλι ταξίδεψε μαζί με τη σορό του Μπους στην Ουάσινγκτον προκειμένου να βρεθεί δίπλα στο φέρετρό του, την Τετάρτη.

Η φωτογραφία που ανήρτησε ο εκπρόσωπος του Μπους, Τζιμ ΜακΓκραθ στο Twitter, είναι ενδεικτική του δεσμού που είχε το σκυλί με τον 94χρονο Μπους. Η Σάλι, η οποία ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον Μπους το περασμένο καλοκαίρι, είναι ξαπλωμένη δίπλα στο σκεπασμένο με την αμερικανική σημαία φέρετρο με τον ΜακΓκραθ να σχολιάζει «αποστολή εξετέλεσθη».

Η Σάλι είναι ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί που βοηθάει βετεράνους καθώς μπορεί να εκτελέσει δεκάδες εντολές, ανάμεα στις οποίες να σηκώσει το τηλέφωνο και να φέρει κάποιο αντικείμενο.

Όπως ανακοίνωσε ο γιος του Τζορτζ Μπους, η Σάλι θα βοηθήσει τώρα άλλους βετεράνους.

Η Σάλι είχε και δικό της λογαριασμό στο Instagram στον οποίο είχαν αναρτηθεί αρκετές φωτογραφίες με την ίδια και τον Τζορτζ Μπους.

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία