BACK TO
TOP
Πρόσωπα

Ανησυχία για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο εξέφρασε ο Μενέντεζ

Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ελλάδα εξέφρασε την ανησυχία του σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

Menendez_23_4_2019-768x502

9
0

Την ανησυχία του για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο εξέφρασε στο euronews ο αμερικανός γερουσιαστής του κόμματος των Δημοκρατικών, Μπομπ Μενέντεζ με αφορμή την επίσκεψή του στην χώρα μας, ενώ για πρώτη φόρα αναφέρεται λεπτομερώς, στις κυρώσεις που θα επιβάλλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην Τουρκία, εφόσον ολοκληρωθεί η αγορά των ρωσικών S-400.

Ο Μπομπ Μενέντεζ μίλησε για το νομοσχέδιο για την «Ασφάλεια και την Ενέργεια στην Ανατολική Μεσόγειο», το οποίο τέθηκε ενώπιον του αμερικανικού κονγκρέσου με δική του πρωτόβουλια, την στάση της χώρας του απέναντι στην Ρωσία, ενώ έκανε λόγο και για «τεράστιες συνέπειες» στον αμυντικό τομέα της Τουρκίας, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα η Τουρκία να επανεξετάσει την θέση της.

Ο γερουσιαστής έκανε λόγο για «στενή συνεργασία» της χώρας του με την Ελλάδα, ενώ στάθηκε και στον ενεργειακό χάρτη της ανατολικής Μεσογείου και πώς αυτός αναδιαμορφώνεται με τα κοιτάσματα που εντοπίστηκαν σε Κύπρο και Ισραήλ.

Πηγή:in.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία