BACK TO
TOP
Πρόσωπα

Μάχη στήθος με στήθος των αμερικανών υποψηφίων στις εκλογές

Ο Μπάιντεν καταγράφει προβάδισμα στους εκλέκτορες, ενώ ο Τραμπ κατάφερε να κερδίσει την πολιτεία της Φλόριντα, με 29 εκλέκτορες. Τα βλέμματα στρέφονται πλέον στις πολιτείες της Πενσιλβάνια, του Μίσιγκαν και του Ουισκόνσιν, παραδοσιακά κάστρα των Δημοκρατικών που στις εκλογές του 2016 «έπεσαν» στον Τραμπ. Τα αποτελέσματα όμως αυτών των πολιτειών δεν αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. 

download__1__5

10
0

Προβάδισμα στον Τραμπ δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες.

Η εταιρεία Smarkets με έδρα τη Βρετανία δίνει στον Τραμπ πιθανότητες νίκης 55%, από 39% όταν ξεκίνησαν οι δημοσκοπήσεις. Οι πιθανότητες για τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο είχαν αυξηθεί στο 80% σε ένα σημείο.

Η βρετανική εταιρεία στοιχηματισμού Betfair έδινε στον Τραμπ 75% πιθανότητες να κερδίσει μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο στις 05:00 πμ ώρα Ελλάδος, από 39% όταν ξεκίνησαν οι δημοσκοπήσεις την Τρίτη το πρωί. Οι πιθανότητες νίκης του Μπάιντεν στη Betfair μειώθηκαν στο 25% από 61% νωρίτερα.

Η εταιρεία προβλέψεων με έδρα στη Νέα Ζηλανδία, PredictIt, έδινε προβάδισμα του Τραμπ έναντι του  Μπάιντεν στο 62% - 37%, από 61% με 44% υπέρ του Δημοκρατικού υποψηφίου στις 2 Νοεμβρίου.


Πηγή: naftemporiki.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία